• Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 1
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 2
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 3
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 4
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 5
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 6
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 1
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 2
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 3
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 4
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 5
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml Farcom - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml

Η Farcom professional βαφή μαλλιών Νο3 60ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν λαμπερό και δυνατό χρώμα στα μαλλιά τους. Η υψηλή ποιότητα της βαφής δίνει μακράς διαρκείας αποτελέσματα, ενώ παράλληλα περιποιείται και προστατεύει την τρίχα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μοναδικό χρώμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
16313
5202663182030
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo6C 60ml

Η Farcom professional βαφή μαλλιών No6C 60ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν ένα λαμπερό και δυναμικό χρώμα στα μαλλιά τους. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Farcom εγγυάται ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ανακαλύψτε την ομορφιά και τη φρεσκάδα που προσφέρει αυτή η βαφή μαλλιών και εντυπωσιάστε όλους γύρω σας.
Τιμή 2,66 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 3 καστανό σκούρο 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Farcom professional βαφή μαλλιών Ν/Β 60ml

Η Farcom Professional βαφή μαλλιών Ν/Β 60ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν το τέλειο χρώμα για τα μαλλιά τους. Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει μακράς διαρκείας αποτελέσματα, η Farcom Professional βαφή μαλλιών θα σας εντυπωσιάσει με τη λάμψη και τη φυσικότητα που προσδίδει στα μαλλιά σας. Αποκτήστε τώρα το χρώμα που πάντα ονειρευόσασταν με τη Farcom Professional!
Τιμή 2,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Spot rem spray καθαριστικό αλάτων 500ml

Καθαριστικό spray της εταιρείας Spot Rem, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,22 €

Sweep καθαριστικό χαλιών 950ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Sweep, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 5,13 €

Agros χυμός ανανά 1lt

Ο χυμός ανανά "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια δροσιστική και γευστική επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα του ανανά σε χυμό. Ο ανανάς είναι γνωστός για την γλυκιά και φρουτώδη γεύση του, και ο χυμός του προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία ποτού.

Τιμή 1,39 €

RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 70τεμ. - (WITH LOTION) (0% ALCOHOL)

Τα Renkly μωρομάντηλα με λοσιόν και χωρίς αλκοόλ είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ειδική φόρμουλα τους, τα μωρομάντηλα Renkly προσφέρουν απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας!
Τιμή 0,51 €

Schweppes αναψυκτικό tonic water 6x330ml

Το Schweppes 6x330ml tonic water είναι η τέλεια επιλογή για να ανανεώσετε τα απογεύματά σας. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση του, θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι να απολαύσετε κάθε στιγμή. Αποκτήστε το Schweppes 6x330ml tonic water της εταιρίας Schweppes τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!

Τιμή 5,45 €