• Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 1
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 2
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 3
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 4
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 5
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 6
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 1
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 2
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 3
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 4
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 5
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml Schwarzkopf professional - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSchwarzkopf professional

Schwarzkopf palette intensive color creme 5.76 καστανό ανοιχτό σοκολατί 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

4487
5201395645318
2,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
1.  Προετοιμασία: Δεν συνιστάται να λουστείτε 24-28 ώρες πριν την εφαρμογή.
Φορέστε τα γάντια που εσωκλείονται.
Ανοίξτε το μπουκάλι με οξειδωτικό γαλάκτωμα (2) και αδειάστε όλο το περιεχόμενο σε ένα πλαστικό, γυάλινο ή πορσελάνινο μπολ.
– Για πολύ κοντά μαλλιά ή επόμενη εφαρμογή, αναμίξτε μόνο τη μισή ποσότητα της κρέμας βαφής και του οξειδωτικού γαλακτώματος.
– Αν τα μαλλιά σας είναι μακρύτερα από το ύψος του ώμου, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε 2 συσκευασίες Palette Mόνιμη Βαφή.
Ανοίξτε το πώμα του σωληνάριου της κρέμας βαφής (3), τοποθετήστε το ανάποδα, πιέστε για να τρυπήσει το σφραγισμένο στόμιο του και προσθέστε όλο το περιεχόμενο της Κρέμας Βαφής (3) στο μπολ με το οξειδωτικό γαλάκτωμα (2)
Αναμίξτε καλά με ένα πινέλο (μη χρησιμοποιήσετε μεταλλικά αντικείμενα), έως ότου έχετε ένα ομοιογενές μίγμα.
Καλύψτε τους ώμους σας με μια παλιά πετσέτα.
Για καλύτερο αποτέλεσμα, εφαρμόστε το μίγμα άμεσα και μην κρατήσετε τυχόν υπόλοιπο.

2. Εφαρμογή:
2.1. Πρώτη εφαρμογή: (όλο το κεφάλι): Αυτή η εφαρμογή συνιστάται εάν βάφετε τα μαλλιά σας με μόνιμη βαφή για πρώτη φορά ή από την τελευταία φορά που βάψατε τα μαλλιά σας δεν υπάρχει ορατή ρίζα.
1. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ το μίγμα ομοιόμορφα σε στεγνά μαλλιά με ένα πινέλο, ξεκινώντας από τον αυχένα. Αφήστε απόσταση 2 εκατοστών από τη ρίζα. Απλώστε το μίγμα ομοιόμορφα στα μαλλιά. Μετά εφαρμόστε το μίγμα και στις ρίζες με τον ίδιο τρόπο.
2. ΑΦΗΣΤΕ το μίγμα να ενεργήσει 30 λεπτά. Για τις ξανοιχτικές αποχρώσεις 6.68, 6.88, 7.65, 10.1, 10.2, 10.40, 10.46, 12.2, και 12.46 αφήστε το μίγμα να ενεργήσει μεταξύ 30 και 45 λεπτών ανάλογα με το ξανοιχτικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
(Για φθαρμένα μαλλιά ή μαλλιά με περμανάντ δείτε στις (<<ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ>>.)

2.2 Επόμενες Εφαρμογές: Αυτή η εφαρμογή είναι απαραίτητή εάν: έχετε ήδη βάψη τα μαλλιά σας με μόνιμη βαφή και υπάρχει ορατή ρίζα, ή οι άκρες των μαλλιών σας είναι σκούρες ή σε κακή κατάσταση.
1.ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ το μίγμα με ένα πινέλο μόνο στις ρίζες, πάντα σε στεγνά μαλλιά. Δε συνιστάται να λούζετε τα μαλλιά σας 24 με 48 ώρες πριν τη βαφή.
2. ΑΦΗΣΤΕ το μίγμα με ένα πινέλο στις ρίζες, για 20 λεπτά (για μαλλιά με περμανάντ δείτε στις (<<ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ>>).Για τις ξανοιχτικές αποχρώσεις 6.68, 6.88, 7.65, 10.1, 10.2, 10.40, 10.46, 12.2, και 12.46 αφήστε το μίγμα να ενεργήσει μεταξύ 30 και 40 λεπτών ανάλογα με το ξανθιστικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.(Για φθαρμένα μαλλιά ή μαλλιά με περμανάντ δείτε στις (<<ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ>>.)
3. ΑΠΛΩΣΤΕ το μίγμα ομοιόμορφα στα μαλλιά, χρησιμοποιώντας μια αραιή χτένα.
4. ΑΦΗΣΤΕ τη βαφή για άλλα 10 λεπτά. Για τις ξανθιστικές αποχρώσεις 10.1, 10.2, 10.40, 10.46, 12.2, και 12.46 αφήστε το μίγμα να ενεργήσει για άλλα 5 λεπτά.

3. Ξέβγαλμα: ΞΕΒΓΑΛΤΕ πολύ καλά τα μαλλιά, αφού τελειώσει ο χρόνος αναμονής, μέχρι το νερό να τρέχει καθαρό.
Συμβουλή: Για ορατά ζωντανό χρώμα και λάμψη μεγάλης διάρκειας, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τη σειρά περιποίησης μαλλιών Gliss - σαμπουάν, conditioner και μάσκα - για βαμμένα μαλλιά.

4. Περιποίηση: Απλώστε τη Μάσκα Περιποίησης σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήστε τη να δράσει 2 λεπτά και μετά ξεβγάλετε πολύ καλά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου, φαινυλενοδιαμίνες (διαμινοτολουόλια), ρεσορκινόλη και αμμωνία.
Διαβάστε όλα τα συστατικά στο κάτω μέρος του κουτιού. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Ξεπλύντε αμέσως αν το προϊόν έρθει σε επαφή με αυτά. Να μη χρησιμοποιείται για βάψιμο φρυδιών ή βλεφαρίδων. Μετά την εφαρμογή, ξεβγάλτε καλά τα μαλλιά. Φοράτε κατάλληλα γάντια. Κάντε ένα προληπτικό τεστ αλλεργίας 48 ώρες πριν από κάθε βαφή (βλέπε φυλλάδιο οδηγιών χρήσης), ακόμα και αν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει χρωστικά προϊόντα. Θυμηθείτε λοιπόν να αγοράζετε το προϊόν 48 ώρες πριν τη χρήση. Εάν υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση ή εάν έχετε αμφιβολία, ζητήστε ιατρική συμβουλή, πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρωστικό προϊόν. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα – Τηλ: 210 4897200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss βαφή μαλλιών classic σε χρώμα μαύρο μπλε 1-4

Η Syoss βαφή μαλλιών classic σε χρώμα μαύρο μπλε 1-4 είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που επιθυμούν ένα βαθύ, μαύρο χρώμα με μια διακριτική μπλε απόχρωση. Η ειδική φόρμουλα της Syoss εξασφαλίζει μακράς διαρκείας αποτελέσματα και εκθαμβωτική λάμψη στα μαλλιά σας. Με τη Syoss, ανανεώστε την εμφάνισή σας και αποκτήστε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
Τιμή 4,27 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No7.89 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε καστανή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών No8 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Syoss βαφή μαλλιών σε χρώμα καστανό ανοιχτό κόκκινο 5-72

Με τη βαφή μαλλιών Syoss σε χρώμα καστανό ανοιχτό κόκκινο 5-72, ανανεώστε την εμφάνισή σας με ένα λαμπερό και φωτεινό αποτέλεσμα. Η προηγμένη φόρμουλα της Syoss εξασφαλίζει μακράς διαρκείας χρώμα, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα μαλλιά σας. Αποκτήστε εντυπωσιακό χρώμα και λάμψη με τη βαφή μαλλιών Syoss και ξεχωρίστε!
Τιμή 4,27 €

Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών κόκκινο 120ml

Ανανεωτικό spray κάλυψης ριζών σε κόκκινο χρώμα 120ml από την Schwarzkopf Professional. Αποκτήστε άμεσα εντυπωσιακό χρώμα και λάμψη με μία μόνο κίνηση. Ιδανικό για γρήγορη κάλυψη των γκρίζων τριχών και ανανέωση του χρώματος σας. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με το εκπληκτικό αποτέλεσμα που προσφέρει το Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά και το στυλ σας!
Τιμή 6,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά 21,5x3,2cm 200τεμ

Τα ξυλάκια για σουβλάκια ψιλά με διαστάσεις 21,5x3,2cm και συσκευασία 200 τεμαχίων είναι ιδανικά για την προετοιμασία και τη σερβιρισματα σουβλακιών και άλλων λαχταριστών φαγητών. Αυτά τα ξυλάκια είναι κομψά, λειτουργικά και προσφέρουν τη δυνατότητα να σερβίρετε τα τρόφιμα με άνεση.

Τιμή 0,92 €

DeLux χλώριο 2lt

Καθαριστικό υγρό χλωρίου της εταιρείας Delux, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,99 €

Korona μπισκότα βρώμης με κομμάτια σοκολάτας 120gr

Τα Korona μπισκότα βρώμης με κομμάτια σοκολάτας 120gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή των μπισκότων βρώμης, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα Korona μπισκότα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,86 €

Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml

Ζήστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση του καλοκαιριού με την Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml από την εταιρία Κολώνια 60ο. Μια απόλυτα αρμονική σύνθεση που θα σας ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη με το μοναδικό άρωμά της. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί άνετα και φρέσκο κάθε μέρα με αυτήν τη μοναδική Κολώνια.
Τιμή 2,63 €