• Estia coffee mug lite save aegean μπλε 500ml
  • Estia coffee mug lite save aegean μπλε 500ml

Estia coffee mug lite save aegean μπλε 500ml

50181
5207158018450
12,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia wonder bottle παγούρι παιδικό θερμός ανοξείδωτο feline foliage 350ml

- Ανακαλύψτε τα νέα μας παιδικά θερμός Wonder Bottles, το ιδανικό αξεσουάρ για την καθημερινότητα των μικρών μας φίλων!

- Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8, το θερμός διατηρεί το ρόφημα κρύο ή ζεστό για έως 6 ώρες, χάρη στο διπλό τοίχωμα που προσφέρει μέγιστη μόνωση.

- Διαθέτει εύκαμπτο καλαμάκι από σιλικόνη για ασφαλή και άνετη χρήση και λαβή για εύκολη μεταφορά.

- Το καπάκι με σύστημα κλικ για άνοιγμα και κλιπ ασφαλείας εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και 100% στεγανότητα.

- Επιπλέον, διαθέτει μεγάλο στόμιο για εύκολο καθαρισμό.

- Με πολύχρωμα design και επίστρωση πούδρας μεγάλης αντοχής, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών.

Τιμή 17,17 €

Estia coffee mug ποτήρι θερμός ανοξείδωτο BPA Free με καλαμάκι ecozen horizon 350ml

- Τα Coffee Mugs είναι η τέλεια επιλογή για να απολαμβάνετε δροσερά ροφήματα.

- Ο πρακτικός σχεδιασμός χωράει σε όλες τις θήκες αυτοκινήτου για εύκολη μεταφορά.

- Το ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 προσφέρει μέγιστη προστασία και αναλλοίωτη γεύση του ροφήματος, ενώ η μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος διατηρεί κρύο έως 12 ώρες και ζεστό έως 6 ώρες το ρόφημα, με τη θερμοκρασία του εξωτερικού τοιχώματος να παραμένει σταθερή χωρίς να «ιδρώνει».

- Το καπάκι προσφέρει 100% στεγανότητα στα κρύα ροφήματα και spillproof προστασία στα ζεστά, για ασφαλή μεταφορά.

- Επίσης, η οπή στο καπάκι μετατρέπεται σε ιδανική υποδοχή για το ανοξείδωτο καλαμάκι.

- Ανακαλύψτε τα Coffee Mugs 350ml και 500ml σε μοναδικά designs και ανανεωμένες αποχρώσεις με επίστρωση πούδρας μεγάλης αντοχής.

- Τα προϊόντα της συλλογής Save the Aegean, προωθούν το οικολογικό μήνυμά τους μέσω της συσκευασίας από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι, ενώ είναι απαλλαγμένα από ουσίες BPA. Μέρος των πωλήσεων των προϊόντων Save the Aegean χρηματοδοτεί τις ενέργειες του οργανισμού Αρχιπέλαγος για την προστασία των θαλασσών του Αιγαίου.

Τιμή 15,07 €

San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt

Ο San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας εκδήλωση! Κρατά τον πάγο σας δροσερό και φρέσκο για πολλές ώρες, ενώ η μαύρη χρωματική απόχρωση του προσδίδει μια διαχρονική κομψότητα. Μην αφήνετε τους καλεσμένους σας να διψούν - αποκτήστε τον San παγοδιατηρητή κουβαδάκι μαύρο 1,20lt τώρα και εντυπωσιάστε τους όλους!
Τιμή 4,05 €

Μπουκάλι μανιτίρι 300ml

Το μπουκάλι μανιτάρι 300ml είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την αποτελεσματικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 52x75cm 45lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων με πρακτικό, ανθεκτικό κορδόνι FLEX & STRONG και τεχνολογία ανάγλυφης υφής. Διαθέτουν 3 στρώματα αντοχής από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Είναι έξτρα ελαστικές και αποτρέπουν τις διαρροές, ενώ χάρις στην πρωτοποριακή τεχνολογία τους αντέχουν ακόμα και στην πιο απαιτητική εργασία.

Προ-κομμένες για εύκολη χρήση.

Τιμή 1,97 €

Pantene σαμπουάν defined curls για τέλειες μπούκλες 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Τέλειες Μπούκλες καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Δημιουργεί καλοσχηματισμένες μπούκλες και ελέγχει το φριζάρισμα.

Τιμή 3,58 €

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα γαρδένιας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,62 €

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml

Ένα ήπιο αντισηπτικό το οποίο προορίζεται για την υγιεινή απολύμανση των χεριών και των επιφανειών (που δεν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα). Παράγεται με βάση την αιθυλική αλκοόλη 95ᵒ (οινόπνευμα) μετουσιωμένη με άρωμα λεμονιού η οποία έχει βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα αποτελέσματα. Η λοσιόν περιέχει επίσης και γλυκερίνη που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται. Εάν πρέπει να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, θυμηθείτε να απολυμαίνετε σωστά τα χέρια σας, για χάρη της υγείας και της ζωής των δικών σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Η τακτική χρήση απολυμαντικών στεγνώνει το δέρμα, οπότε μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε και να το διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τιμή 1,29 €