• Estia wonder bottle παγούρι παιδικό θερμός ανοξείδωτο feline foliage 350ml
  • Estia wonder bottle παγούρι παιδικό θερμός ανοξείδωτο feline foliage 350ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia wonder bottle παγούρι παιδικό θερμός ανοξείδωτο feline foliage 350ml

- Ανακαλύψτε τα νέα μας παιδικά θερμός Wonder Bottles, το ιδανικό αξεσουάρ για την καθημερινότητα των μικρών μας φίλων!

- Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8, το θερμός διατηρεί το ρόφημα κρύο ή ζεστό για έως 6 ώρες, χάρη στο διπλό τοίχωμα που προσφέρει μέγιστη μόνωση.

- Διαθέτει εύκαμπτο καλαμάκι από σιλικόνη για ασφαλή και άνετη χρήση και λαβή για εύκολη μεταφορά.

- Το καπάκι με σύστημα κλικ για άνοιγμα και κλιπ ασφαλείας εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και 100% στεγανότητα.

- Επιπλέον, διαθέτει μεγάλο στόμιο για εύκολο καθαρισμό.

- Με πολύχρωμα design και επίστρωση πούδρας μεγάλης αντοχής, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών.

50710
5207158023461
17,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χαρακτηριστικά

• Διατηρεί τα ροφήματα κρύα έως 6 ώρες και ζεστά έως 6 ώρες
• Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8• Καπάκι με 100% στεγανό κλείσιμο & κλιπ ασφαλείας• Χωρητικότητα 350ml• Λαβή μεταφοράς• Εύκαμπτο καλαμάκι σιλικόνης• Απαλλαγμένο από ουσίες BPA• Με συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπουκάλι μανιτίρι 300ml

Το μπουκάλι μανιτάρι 300ml είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την αποτελεσματικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 1,60 €

Estia travel flask μπουκάλι θερμός ανοξείδωτος BPA Free denim blue 500ml

- Η συλλογή Travel Flask αναβαθμίστηκε για να καλύψει κάθε ανάγκη σας κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

- Τα Travel Flask αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ στο δρόμο για την δουλειά, τη βόλτα και το γυμναστήριο!

- Με compact σχεδιασμό και καμπύλες που διευκολύνουν το κράτημα και προσφέρουν μοναδικό design.

- Η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 εσωτερικά και εξωτερικά προσφέρει μέγιστη προστασία και αναλλοίωτη γεύση του ροφήματος σε κάθε γουλιά.

- Η μόνωση διπλού τοιχώματος, με κενό αέρος, διατηρεί το ρόφημα κρύο έως 24 ώρες και ζεστό έως 12 ώρες, ενώ το εξωτερικό τοίχωμα παραμένει σταθερό χωρίς να «ιδρώνει» για άνετο κράτημα.

- Το 100% στεγανό καπάκι προστατεύει από κάθε διαρροή, ενώ η ποικιλία σε μεγέθη (350ml, 500ml και 750ml) και τα μοναδικά designs με υψηλής ποιότητας εκτύπωση και οι ανανεωμένες αποχρώσεις καλύπτουν κάθε προτίμηση.

- Τα Travel Flask είναι μέρος της συλλογής Save the Aegean, υποστηρίζοντας το οικολογικό μήνυμά τους μέσω της συσκευασίας από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι, χωρίς ουσίες BPA. Κάθε αγορά συνεισφέρει στις προσπάθειες του οργανισμού Αρχιπέλαγος για την προστασία των θαλασσών του Αιγαίου.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κλείνει καλά χωρίς διαρροές και διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του.

Τιμή 17,17 €

Estia παγούρι ανοξείδωτο θερμό με καλαμάκι πράσινο 350ml

Το Estia παγούρι ανοξείδωτο θερμό με καλαμάκι πράσινο 350ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας συνοδεύσει σε κάθε δραστηριότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, το Estia παγούρι είναι ο ιδανικός σύντροφος για να διατηρήσετε τα ροφήματά σας σε ιδανική θερμοκρασία για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει το Estia παγούρι!
Τιμή 8,98 €

Tns βάζο κουζίνας για ζάχαρη γυάλινο 660cc μπλε

Το γυάλινο βάζο κουζίνας για ζάχαρη 660cc της εταιρίας Tns σε μπλε χρώμα είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση της ζάχαρης σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με χωρητικότητα 660cc, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης και να την διατηρήσετε φρέσκια για μεγαλύτερο διάστημα. Η μοναδική μπλε απόχρωση προσθέτει μια διακριτική πινελιά χρώματος στην κο?
Τιμή 1,07 €

Tns λαδικό γυάλινο με στόμιο 300ml

Το λαδικό γυάλινο με στόμιο 350ml της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Tns λαδικό γυάλινο θα φωτίσει κάθε γεύμα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας στη μαγειρική με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 1,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €

Tide Lenor 2 σε 1 σκόνη πλυσίματος στο χέρι 450gr

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Tide με άρωμα Lenor Scent Touch, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα, διότι η σκόνη δεν διαλύεται επαρκώς σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Βάρος: 0.45kg

Τιμή 1,56 €

Doca σαλάμι γάτας κρέατος 200gr

Το σαλάμι γάτας κρέατος της Doca είναι ένα ποιοτικό και γευστικό γεύμα για τη γάτα σας. Με 200gr πεντανόστιμου κρέατος, προσφέρει στη γάτα σας την απαραίτητη δόση πρωτεΐνης και ενέργειας που χρειάζεται για να παραμένει υγιής και ενεργή. Επιπλέον, η Doca είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατοικιδίων ζώων, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα του προϊόντος. Η γάτα σας θα λατρέψει το σαλάμι αυτό!
Τιμή 1,18 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίκαλης 175gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €

Arion food χυμός πορτοκάλι 1lt

Αναζωογονητικός χυμός πορτοκαλιού 1lt από την Arion food. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας στιγμές και να ανακαλύπτετε νέες γεύσεις. Αποκτήστε τον Arion food χυμό πορτοκαλιού 1lt τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,18 €