• San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt
  • San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSan

San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt

Ο San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας εκδήλωση! Κρατά τον πάγο σας δροσερό και φρέσκο για πολλές ώρες, ενώ η μαύρη χρωματική απόχρωση του προσδίδει μια διαχρονική κομψότητα. Μην αφήνετε τους καλεσμένους σας να διψούν - αποκτήστε τον San παγοδιατηρητή κουβαδάκι μαύρο 1,20lt τώρα και εντυπωσιάστε τους όλους!
19572
5207354001256
4,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia travel flask μπουκάλι θερμός ανοξείδωτος BPA Free rose gold 500ml

- Η συλλογή Travel Flask αναβαθμίστηκε για να καλύψει κάθε ανάγκη σας κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

- Τα Travel Flask αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ στο δρόμο για την δουλειά, τη βόλτα και το γυμναστήριο!

- Με compact σχεδιασμό και καμπύλες που διευκολύνουν το κράτημα και προσφέρουν μοναδικό design.

- Η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 εσωτερικά και εξωτερικά προσφέρει μέγιστη προστασία και αναλλοίωτη γεύση του ροφήματος σε κάθε γουλιά.

- Η μόνωση διπλού τοιχώματος, με κενό αέρος, διατηρεί το ρόφημα κρύο έως 24 ώρες και ζεστό έως 12 ώρες, ενώ το εξωτερικό τοίχωμα παραμένει σταθερό χωρίς να «ιδρώνει» για άνετο κράτημα.

- Το 100% στεγανό καπάκι προστατεύει από κάθε διαρροή, ενώ η ποικιλία σε μεγέθη (350ml, 500ml και 750ml) και τα μοναδικά designs με υψηλής ποιότητας εκτύπωση και οι ανανεωμένες αποχρώσεις καλύπτουν κάθε προτίμηση.

- Τα Travel Flask είναι μέρος της συλλογής Save the Aegean, υποστηρίζοντας το οικολογικό μήνυμά τους μέσω της συσκευασίας από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι, χωρίς ουσίες BPA. Κάθε αγορά συνεισφέρει στις προσπάθειες του οργανισμού Αρχιπέλαγος για την προστασία των θαλασσών του Αιγαίου.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κλείνει καλά χωρίς διαρροές και διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του.

Τιμή 17,17 €

Estia wonder bottle παγούρι παιδικό θερμός ανοξείδωτο feline foliage 350ml

- Ανακαλύψτε τα νέα μας παιδικά θερμός Wonder Bottles, το ιδανικό αξεσουάρ για την καθημερινότητα των μικρών μας φίλων!

- Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8, το θερμός διατηρεί το ρόφημα κρύο ή ζεστό για έως 6 ώρες, χάρη στο διπλό τοίχωμα που προσφέρει μέγιστη μόνωση.

- Διαθέτει εύκαμπτο καλαμάκι από σιλικόνη για ασφαλή και άνετη χρήση και λαβή για εύκολη μεταφορά.

- Το καπάκι με σύστημα κλικ για άνοιγμα και κλιπ ασφαλείας εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και 100% στεγανότητα.

- Επιπλέον, διαθέτει μεγάλο στόμιο για εύκολο καθαρισμό.

- Με πολύχρωμα design και επίστρωση πούδρας μεγάλης αντοχής, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών.

Τιμή 17,17 €

Καπάκι για βάζο μεσαίο Φ82

Ένα καπάκι για ένα μεσαίο βάζο με διάμετρο 82 χιλιοστά (Φ82) αναφέρεται σε ένα καπάκι που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει σε ένα βάζο με αυτές τις διαστάσεις. Τα καπάκια για βάζα χρησιμοποιούνται συνήθως για τη σφράγιση και την προστασία του περιεχομένου του βάζου από την αποξήρανση, την διατήρηση της φρεσκάδας, και την προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

Τιμή 0,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Gliss σαμπουάν θρέψης oil nutritive για πολύ ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά 400ml

Το Gliss σαμπουάν θρέψης oil nutritive είναι ιδανικό για πολύ ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά. Η σύνθεσή του περιέχει έλαια που ενυδατώνουν και θρέφουν τα μαλλιά, βοηθώντας στην ανανέωση της φυσικής τους λάμψης και υγείας. Η συσκευασία του περιέχει 400ml προϊόντος και προσφέρει εντατική φροντίδα για τα μαλλιά σας.

Τιμή 3,10 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με ειδική φόρμουλα χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα. Απορροφούν γρήγορα τη βρωμιά και είναι εξαιρετικά απαλά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Με τα Septona calm n care μωρομάντηλα, το μωρό σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο, έτοιμο να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε ?
Τιμή 18,11 €
  • Πακέτο

Smile χαρτί υγείας 2φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας 2φυλλο 10 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 10 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με δύο φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει δύο στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 10 ρολλά.

Τιμή 2,56 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας power 5 φρεσκάδα ωκεανού 55gr

Το Klinex Power 5 στερεό block τουαλέτας φρεσκάδας ωκεανού έχει βάρος 55gr και προσφέρει έντονη αρωματική ανανέωση στην τουαλέτα σας. Η φόρμουλα Power 5 εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και διαρκεί για πολλές εβδομάδες. Αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για τη διατήρηση της φρεσκάδας στο μπάνιο σας.

Τιμή 1,58 €

Melissa σπαγγέτι με καρότο 400gr

Σπαγγέτι με καρότο από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό καρότου.

Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και είναι χαμηλά σε λιπαρά ενώ είναι κατάλληλα και για vegan.

Τιμή 1,43 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού