• Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 250ml
  • Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

25247
5011417558140
3,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wc net block wc pink flowers 36,5gr

Καθαριστικό block της εταιρείας Wc Net, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,95 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου λεβάντα 1lt

Το συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου Cisne KOX με λεβάντα 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα στον χώρο σας. Με μια μόνο ανάρτηση, θα μετατρέψετε το χώρο σας σε έναν επίγειο κήπο γεμάτο από τη μαγευτική μυρωδιά της λεβάντας. Αφήστε το Cisne KOX να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης, και αφήστε τους φίλους και την οικογένειά σας να απολαύσουν τη μαγεία του αρώματος.
Τιμή 9,91 €

Tns συλλέκτης υγρασίας κουτί 230gr

Ο Tns συλλέκτης υγρασίας κουτί χωρίς άρωμα 230gr της εταιρίας Tns είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας απαλλαγμένο από υγρασία. Με την αποτελεσματική του δράση, θα αισθανθείτε άνετα και ασφαλείς γνωρίζοντας ότι οι χώροι σας παραμένουν στεγνοί και υγιείς. Αποκτήστε το Tns συλλέκτη υγρασίας τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ξηρό χώρο όλη την ημέρα! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας!
Τιμή 1,29 €

Cisne KOX αρωματικό χώρου dakar 1lt

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 9,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-Plast ποτήρι νερού λευκό 250ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 250ml. Διατίθενται σε λευκό χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 250ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 0,59 €

Sanitas αλουμινόχαρτο 10m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 1,76 €

Παπουτσάνης καραβάκι αφρόλουτρο μανταρίνι και καλέντουλα με αντλία 750ml

Ανανεωτικό αφρόλουτρο με το αρωματικό μανταρίνι και την καλέντουλα που ξυπνούν τις αισθήσεις σας και αφήνουν το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Η απαλή αίσθηση του αφρού και η ευχάριστη μυρωδιά θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Η βελούδινη υφή του αφρού σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και
Τιμή 2,48 €

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x21x33cm 250τεμ

Η τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x21x33cm 250τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τις αγορές σας. Με την κομψή της εμφάνιση και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας κάνει να ξεχωρίζετε κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα.
Τιμή 30,45 €

Μάκβελ σπαγγέτι λαζανάκι 675gr

Λαζάνια της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Γνωστό ως αγαπημένο ζυμαρικό του Garfield, τα λαζάνια προέρχονται από τη Νάπολη και διαθέτουν μακρύ, επίπεδο, ορθογώνιο σχήμα με κυματιστές άκρες. Είναι πιο συχνά μαγειρεμένα ως πιάτο ψημένο σε κατσαρόλα. Γίνεται με στρώματα λαζάνια διάσπαρτα με διάφορες σάλτσες, τυριά και άλλα συστατικά. Είναι ιδανικά για συνταγές στο φούρνο, για παράδειγμα με μπεσαμέλ και λαχανικά, με κιμά και ντομάτα ή με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Επίσης, ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ραγού με σάλτσα μπολονέζ. Τα πράσινα λαζάνια, ειδικότερα, αναδεικνύονται σε συνταγές όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο ραντίτσιο, με το οποίο δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα γευστική αρμονία και χρωματική αντίθεση.

Τιμή 1,14 €