• Καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ  - 1
  • Καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ  - 1

Καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ

Αυτό το καπάκι αλουμινίου νο220 r43l 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τα φαγητά σας να διατηρούνται φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη γεύση τους αναλλοίωτη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας που προσφέρει.
20706
5200128640040
2,31 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας πίτσες με φρεσκότατη γεύση και τέλεια ψημένη βάση. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σκεύος είναι ο σύμμαχός σας στην κουζίνα για γρήγορες και νόστιμες λύσεις. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένεια σας με τις υπέροχες πίτσες που θα ετοιμάζετε κάθε φορά!

Τιμή 1,27 €

Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεσαίο 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεσαίο 2τεμ είναι η ιδανική λύση για να φτιάξετε την τέλεια πίτσα στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σας εξασφαλίζει ότι η πίτσα σας θα ψήνεται ομοιόμορφα και θα έχει τέλειο χρυσαφί χρώμα. Αποκτήστε το Alufix σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία στο ψήσιμο της πίτσας!
Τιμή 0,79 €

Alufix σκεύος αλουμινίου με καπάκι μικρό 475cc 4τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου με καπάκι μικρό 475cc 4τεμ της εταιρίας Alufix είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σκεύος είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Μην αφήνετε τα τρόφιμα σας να χάνουν τη φρεσκάδα τους, αγοράστε τώρα το Alufix σκεύος αλουμινίου και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα στην αποθήκευση τροφίμων.

Τιμή 0,88 €

Giovanni σκεύος αλουμινίου ταψί βαθύ 3τεμ

Το ταψί βαθύ 3 τεμαχίων Giovanni είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας σκεύη μαγειρικής. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, το ταψί αυτό είναι ιδανικό για την παρασκευή υγιεινών γευμάτων με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την αντικολλητική επίστρωση, η μαγειρική γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ η εύκολη καθαριότητα του ταψιού σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο. Αποκτήστε το ταψί βαθύ 3 τεμαχίων Giovanni σήμερα και αναβαθ?
Τιμή 1,22 €

Giovanni σκεύος αλουμινίου στρόγγυλο 32cm 3τεμ

Αποκτήστε το σημερινό σας σκεύος μαγειρικής από την εταιρία Giovanni και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το στρόγγυλο σκεύος αλουμινίου 32cm 3τεμ. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και εύκολο στον καθαρισμό, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ποιοτικό προϊόν που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.
Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas γάντια γενικής χρήσης large

Γάντια γενικής χρήσης SANITAS κατάλληλα για οικιακή χρήση. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ

Ανακαλύψτε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού και φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθαριότητα του σπιτιού σας εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,84 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 9,99 €

Rummo penne rigate no66 500gr

Η Rummo penne rigate no66 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη γεύση και την ποικιλία των χρωμάτων. Με τη μοναδική της γεύση και την τέλεια υφή, αυτή η πέννα rigate θα σας προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Αγοράστε τώρα τη Rummo penne rigate no66 500gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,42 €