• Nava misty ανοιχτήρι κονσέρβας 22cm
  • Nava misty ανοιχτήρι κονσέρβας 22cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty ανοιχτήρι κονσέρβας 22cm

Το Nava misty ανοιχτήρι κονσέρβας 22cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, ανοίγει εύκολα κάθε κονσέρβα, χωρίς κόπο και χωρίς να χάνετε χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει σε κάθε χρήση!
16496
5205746889406
3,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava misty ανοιχτήρι για μπουκάλια σιλικόνης 10,5cm

Η Nava Misty είναι το ιδανικό ανοιχτήρι για μπουκάλια σιλικόνης 10,5cm που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, είναι η τέλεια προσθήκη στην καθημερινότητά σας. Αποκτήστε τη Nava Misty τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία χρήσης σας!
Τιμή 1,48 €

Estia ανοιχτήρι μπουκαλιών τιρμπουσόν με πτερύγια

Το Estia ανοιχτήρι μπύρας τιρμπουσόν με πτερύγια είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της μπύρας. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Estia ανοιχτήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μπύρα σας με στυλ και άνεση.

Τιμή 3,14 €

Κύκλωψ ανοιχτήρι τριμπουσόν κρασιού & σαμπάνιας

Ανοιχτήρι μπύρας και τιρμπουσόν, της εταιρίας Cyclops. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση. Ανοίγει κάθε τύπου μεταλλικό καπάκι ποτού (μπύρας, αναψυκτικού κ.α.), καθώς και μπουκάλια με πώμα φέλλου όπως το κρασί. Διαθέτει πλαϊνά πτερύγια που βοηθάνε σε πιο σταθέρο κράτημα και στην σωστή άσκηση πίεσης για την εξαγωγή του φελλού.

Τιμή 3,06 €

Κύκλωψ ανοιχτήρι σερβιτόρου επαγγελματικό

Το ανοιχτήρι σερβιτόρου Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, το ανοιχτήρι αυτό θα σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας με άνεση και επαγγελματισμό. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην εξυπηρέτησή σας - επενδύστε στο ανοιχτήρι Κύκλωψ σήμερα!
Τιμή 1,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή calendula με β5 με αντλία 300ml

Αποκτήστε την αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που χρειάζεστε με το Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή calendula με β5. Η μοναδική σύνθεσή του με αντλία 300ml θα σας χαρίσει την απόλυτη περιποίηση που αξίζετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 1,24 €

Το εκλεκτό σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το εκλεκτό σιμιγδάλι ψιλό σε συσκευασία 500γρ είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε υπέροχη υφή και γεύση στις αγαπημένες σας συνταγές. Το ψιλό σιμιγδάλι προσφέρει λεπτότερη υφή σε σχέση με το χονδρό, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορα αρτοποιητικά και γλυκά.

Τιμή 0,82 €

Spark soft μαλακτικό άνοιξη 4lt

Το μαλακτικό ρούχων της Spark εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 34 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,39 €