• Κύκλωψ ανοιχτήρι σερβιτόρου επαγγελματικό Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ ανοιχτήρι σερβιτόρου επαγγελματικό Κύκλωψ - 2
  • Κύκλωψ ανοιχτήρι σερβιτόρου επαγγελματικό Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ ανοιχτήρι σερβιτόρου επαγγελματικό Κύκλωψ - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ ανοιχτήρι σερβιτόρου επαγγελματικό

Το ανοιχτήρι σερβιτόρου Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, το ανοιχτήρι αυτό θα σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας με άνεση και επαγγελματισμό. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην εξυπηρέτησή σας - επενδύστε στο ανοιχτήρι Κύκλωψ σήμερα!
14201
5202707990959
1,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava misty τιρμπουσόν με πτερύγια για μπουκάλια κρασιών 18,5cm

Η Nava Misty τιρμπουσόν με πτερύγια είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοναδικό της design 18,5cm, σας επιτρέπει να απολαύσετε κάθε φλυτζάνι κρασί με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την Nava Misty τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο κρασί!
Τιμή 6,14 €

Ανοιχτήρι φιάλης απλό ανοξείδωτο 9,5cm

Ανοίξτε εύκολα τις φιάλες σας με το απλό ανοξείδωτο ανοιχτήρι φιάλης 9,5cm. Με αυτό το εργονομικό και ανθεκτικό εργαλείο, δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ ξανά δυσκολίες στο άνοιγμα των φιαλών σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 0,76 €

Κύκλωψ ανοιχτήρι μπουκαλιών μικρό

Το Κύκλωψ ανοιχτήρι μπουκαλιών μικρό είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε κουζίνα. Με τον εύκολο και γρήγορο τρόπο που ανοίγει τα μπουκάλια, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτό το εκπληκτικό εργαλείο. Αποκτήστε το Κύκλωψ ανοιχτήρι μπουκαλιών μικρό τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει σε κάθε χρήση.
Τιμή 0,43 €

Nava misty ανοιχτήρι κονσέρβας 22cm

Το Nava misty ανοιχτήρι κονσέρβας 22cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, ανοίγει εύκολα κάθε κονσέρβα, χωρίς κόπο και χωρίς να χάνετε χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει σε κάθε χρήση!
Τιμή 3,82 €

Κύκλωψ ανοιχτήρι τριμπουσόν κρασιού & σαμπάνιας

Ανοιχτήρι μπύρας και τιρμπουσόν, της εταιρίας Cyclops. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση. Ανοίγει κάθε τύπου μεταλλικό καπάκι ποτού (μπύρας, αναψυκτικού κ.α.), καθώς και μπουκάλια με πώμα φέλλου όπως το κρασί. Διαθέτει πλαϊνά πτερύγια που βοηθάνε σε πιο σταθέρο κράτημα και στην σωστή άσκηση πίεσης για την εξαγωγή του φελλού.

Τιμή 3,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Pellito κάσιους ψημένα αλατισμένα 40gr

Κάσιους ψημένο της εταιρείας Pellito, τα οποία ανήκουν στους πιο γευστικούς αλλά και ωφέλιμους ξηρούς καρπούς, καθώς περιέχουν πληθώρα θρεπτικών στοιχείων που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Θεωρούνται φυσικά αντικαταθλιπτικά και είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά.

Τιμή 1,01 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα κακάο βρώμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης, με γευστική κρέμα βανίλιας υψηλής διατροφικής αξίας, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ.

Τιμή 1,94 €

My planet υγρό πιάτων αντιβακτηριδιακό 625ml

Με τα υγρά πιάτων planet, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία της οικογένειάς σας. Γιατί στην προσεγμένη σύνθεσή τους, ξεβγάζονται εύκολα χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα στα σκεύη σας και είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά και αλλεργιογόνες ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν το δέρμα είτε να είναι επιβλαβής για την υγεία. Τα υγρά πιάτων planet είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη σε πιάτα και σκεύη, εξαφανίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δύσκολα λίπη.

Τιμή 2,77 €