Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Fresh

Ενεργά φίλτρα

Fresh αλουμινοχαρτο 50m extra επαγγελματικο

Η Fresh προσφέρει το αλουμινοχαρτο 50m extra επαγγελματικό προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, αυτό το αλουμινόχαρτο είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσει - αποκτήστε το Fresh αλουμινοχαρτο 50m extra επαγγελματικό σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει!
Τιμή 6,11 €

Fresh αλουμινόχαρτο 20m

Το Fresh αλουμινόχαρτο 20m της εταιρίας Fresh είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητά του και την μεγάλη διάρκεια ζωής, το Fresh αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα στον τομέα του αλουμινόχαρτου. Αγοράστε το Fresh αλουμινόχαρτο 20m τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 1,70 €

Fresh αλουμινόχαρτο 30m

Ανακαλύψτε το αλουμινόχαρτο Fresh 30m και απολαύστε τη φρεσκάδα και την ποιότητα που προσφέρει. Ιδανικό για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με μήκος 30 μέτρων, το Fresh αλουμινόχαρτο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει το Fresh αλουμινόχαρτο!
Τιμή 2,47 €

Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό 100m

Το Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία και τη διατήρηση των τροφίμων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν για την επιχείρησή σας. Αγοράστε το τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη ικανοποίηση και απόδοση!
Τιμή 6,95 €

Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m

Το Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία της κουζίνας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και να διατηρήσετε τη φρεσκάδα τους. Επιπλέον, η μεγάλη μήκους των 90 μέτρων σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και οικονομία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο αξιόπιστο προϊόν για την κουζίνα σας! Αγοράστε το τ
Τιμή 10,25 €

Fresh λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m

Fresh λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m: Το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία στην κουζίνα! Με το Fresh λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για περισσότερο χρόνο και να μην ανησυχείτε για τη διαρροή λαδιού. Εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία των τροφίμων σας και είναι εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το Fresh λαδόχαρτο τώρα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε μέρα!
Τιμή 1,09 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στην κουζίνα! Με την απίστευτη αυτή μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την υγρασία. Είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας στο ψυγείο ή το ντουλάπι, κρατώντας τα φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να χαθεί - επενδύστε στη Fresh μεμβράνη τροφίμων τώρα και απολαύ
Τιμή 6,14 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και προστατευμένα. Με αυτήν τη μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα διατηρείτε τη γεύση και την ποιότητά τους. Αποκτήστε τώρα τη Fresh μεμβράνη τροφίμων και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,83 €