• Vileda διαφανής μεμβράνη 25m
  • Vileda διαφανής μεμβράνη 25m
  • Vileda διαφανής μεμβράνη 25m
  • Vileda διαφανής μεμβράνη 25m
  • Vileda διαφανής μεμβράνη 25m
  • Vileda διαφανής μεμβράνη 25m
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda διαφανής μεμβράνη 25m

Η διαφανής μεμβράνη Vileda 25m είναι η ιδανική λύση για την προστασία των επίπλων σας από τη σκόνη και τη βρωμιά. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στη χρήση, αυτή η μεμβράνη θα σας προσφέρει αξιόπιστη προστασία για μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη της!
20996
5201815653039
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Αχαρνών 36, 145 61, Κηφισιά, Δωρεάν Γραμμή Καταναλωτών: 800 500 2580

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda αλουμινόχαρτο 25m

Το Vileda αλουμινόχαρτο 25m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε τις ανεπιθύμητες λεκέδες να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το Vileda αλουμινόχαρτο 25m σήμερα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 5,80 €

Fresh αλουμινόχαρτο 30m

Ανακαλύψτε το αλουμινόχαρτο Fresh 30m και απολαύστε τη φρεσκάδα και την ποιότητα που προσφέρει. Ιδανικό για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με μήκος 30 μέτρων, το Fresh αλουμινόχαρτο είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει το Fresh αλουμινόχαρτο!
Τιμή 2,47 €

Safety's αλουμινόχαρτο 30m x 29cm

Το Safety's αλουμινόχαρτο 30m x 29cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας μαγείρεμα. Με την ανθεκτική του κατασκευή και την εξαιρετική του ποιότητα, θα σας παρέχει την απόλυτη προστασία κατά την μαγειρική σας διαδικασία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες συνταγές σας με αυτό το αλουμινόχαρτο! Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.
Τιμή 2,40 €
Alufix αλουμινόχαρτο 20m Alufix αλουμινόχαρτο 20m
Περιορισμένη προσφορά!

Alufix αλουμινόχαρτο 20m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Κανονική τιμή 1,76 € Τιμή 1,43 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων τριαντάφυλλο 45μεζ 2,05lt

Το Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων τριαντάφυλλο 45μεζ 2,05lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σας. Η υψηλή ποιότητα του προϊόντος και η μακρά διάρκειά του θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε το Neomat τριαντάφυλλο 45μεζ σήμερα και απολαύστε καθαρά και μυρωδάτα ρούχα με κάθε πλύση.
Τιμή 6,02 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη λευκό 4lt

Η Spark παχύρρευστη χλωρίνη είναι μια λευκή υγρή ουσία που χρησιμοποιείται για την απολύμανση και την απολύμανση σε διάφορους χώρους. Έχει υψηλή συγκέντρωση χλωρίνης και μπορεί να απολυμάνει αποτελεσματικά επιφάνειες και εξοπλισμό. Το μέγεθος της συσκευασίας είναι 4 λίτρα και είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση.
Τιμή 3,55 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων λεβάντα 70μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Soft με άρωμα λεβάντα. διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας τη μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα.

Διαρκεί για 78 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Βάρος: 3.9kg

Τιμή 7,12 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,60 €

Pizza color κουτιά συσκευασίας 30x30x4cm 100τεμ

Τα Pizza color κουτιά συσκευασίας 30x30x4cm 100τεμ της εταιρίας Pizza Color είναι ο ιδανικός τρόπος για να προστατεύσετε τις αγαπημένες σας πίτσες και να τις παρουσιάσετε με στυλ. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα κουτιά θα κάνουν τις παραδόσεις των προϊόντων σας ακόμα πιο εντυπωσιακές. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και το στυλ που προσφέρουν τα Pizza color κουτιά συσκευασίας!
Τιμή 23,20 €