• Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 43cm
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 43cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFamily

Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 43cm

Η Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 43cm είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την απόδοσή του. Με την εγγύηση της εταιρίας Family, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.
15025
5203400000709
7,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Veritas αλουμινόχαρτο έξτρα 100m

Ανακαλύψτε την απόλυτη προστασία για τα τρόφιμά σας με το Veritas αλουμινόχαρτο έξτρα 100m. Κρατήστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων σας αναλλοίωτες, προστατέψτε τα από την υγρασία και διατηρήστε την ποιότητά τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το Veritas αλουμινόχαρτο έξτρα 100m τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την προστασία που παρέχει!
Τιμή 10,78 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x29cm

Η Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x 29cm είναι η ιδανική λύση για την προστασία των τροφίμων σας από τη φθορά και την υγρασία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα την Alufix διαφανή μεμβράνη και απολαύστε την ασφάλεια και την προστασία που προσφέρει!
Τιμή 1,03 €

VELER ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ 100 ΜΕΤΡΑ

Ανανεωμένο VELER ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ 100 ΜΕΤΡΑ! Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το πιο ανθεκτικό και ποιοτικό αλουμινόχαρτο στην αγορά. Με μήκος 100 μέτρα, θα σας κρατήσει για πολύ καιρό και θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική. Μην το χάσετε! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του VELER ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟΥ στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 6,92 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και προστατευμένα. Με αυτήν τη μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα διατηρείτε τη γεύση και την ποιότητά τους. Αποκτήστε τώρα τη Fresh μεμβράνη τροφίμων και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,83 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 45m x29cm 50τεμ

Η διαφανής μεμβράνη Alufix 45m x 29cm 50τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, προστατεύει τα τρόφιμα σας από την υγρασία και τη φθορά, διατηρώντας τα φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε τίποτα να πάει χαμένο, αγοράστε τώρα τη διαφανή μεμβράνη Alufix και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα σε κάθε χρήση!
Τιμή 0,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεβάντα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 96% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Head & shoulders σαμπουάν men old spice 360ml

Το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με Old Spice 360ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα ανδρικό περιποιημένο look. Η μοναδική φόρμουλα του σαμπουάν αφαιρεί αποτελεσματικά την πιτυρίδα και παρέχει ένα ανδρικό άρωμα με την υπογραφή του Old Spice. Αποκτήστε καθαρά και αναζωογονημένα μαλλιά με το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με Old Spice 360ml.
Τιμή 3,79 €

Sanitas διαφανής μεμβράνη easy cut 50m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 4,74 €

Sanitas αλουμινόχαρτο 30m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 4,01 €