• Alufix διαφανής μεμβράνη 45m x29cm 50τεμ Alufix - 1
  • Alufix διαφανής μεμβράνη 45m x29cm 50τεμ Alufix - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlufix

Alufix διαφανής μεμβράνη 45m x29cm 50τεμ

Η διαφανής μεμβράνη Alufix 45m x 29cm 50τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, προστατεύει τα τρόφιμα σας από την υγρασία και τη φθορά, διατηρώντας τα φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε τίποτα να πάει χαμένο, αγοράστε τώρα τη διαφανή μεμβράνη Alufix και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα σε κάθε χρήση!
41756
9001376101231
0,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x29cm

Η Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x 29cm είναι η ιδανική λύση για την προστασία των τροφίμων σας από τη φθορά και την υγρασία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα την Alufix διαφανή μεμβράνη και απολαύστε την ασφάλεια και την προστασία που προσφέρει!
Τιμή 1,03 €

Vileda αλουμινόχαρτο 25m

Το Vileda αλουμινόχαρτο 25m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε τις ανεπιθύμητες λεκέδες να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το Vileda αλουμινόχαρτο 25m σήμερα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 5,80 €

Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό 100m

Το Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία και τη διατήρηση των τροφίμων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν για την επιχείρησή σας. Αγοράστε το τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη ικανοποίηση και απόδοση!
Τιμή 6,95 €

Sanitas διαφανής μεμβράνη 30m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 1,68 €

Sanitas αλουμινόχαρτο 20m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πλυντηρίου πιάτων platinum gel λεμόνι 600ml

Το Fairy Platinum Gel υγρό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 600ml είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που αναζητάτε λύση για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η συναρπαστική μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας, ενώ η ισχυρή φόρμουλα του Fairy Platinum Gel θα αφήσει τα πιάτα σας λαμπερά και απαλά στην αφή. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόλαυση των αγαπημένων σας γευμάτων - επιλέξτε το Fairy Platinum Gel για αποτελέσματα που ξ
Τιμή 5,40 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό muschio bianco 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό muschio bianco 760ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των ρούχων τους. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει μακράς διάρκειας φρεσκάδα και απαλότητα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και τη φθορά. Αφήστε το Tesori να σας συνοδεύσει σε κάθε πλύσιμο και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας.
Τιμή 3,00 €

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο37 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο37 της Elpa Plast είναι το ιδανικό προϊόν για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτή η σακούλα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με άνεση και στυλ. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τώρα τη σακούλα ρολό φανελάκι νο37 της Elpa Plast και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική καθημερινότητα!
Τιμή 1,76 €

Όλυμπος χαλβάς με βανίλια 400gr

Ο χαλβάς “Όλυμπος” είναι ένα υπέροχο ελληνικό γλυκό που παράγεται από ταχίνι (αλεσμένο σουσάμι) και λευκή καραμέλα, συχνά και με προσθήκη ξηρών καρπών ή μελιού. Είναι ένα γλυκό με καθαρά φυτικά συστατικά και υψηλή θρεπτική αξία, ιδιαίτερα δημοφιλές στις παραδοσιακές νηστείες. Είναι όμως και το ιδανικό γλυκό μετά το γεύμα ή το δείπνο και με τον καφέ. Ο χαλβάς “Όλυμπος” είναι γευστικός, θρεπτικός, πλούσιος σε πρωτεΐνες και ασβέστιο που τον κάνουν άριστη, φυσική τροφή για όλους.

Τιμή 3,66 €

Brut αποσμητικό original 200ml

Ανδρικό αποσμητικό σε σπρέι με το κλασικό άρωμα Brut και τεχνολογία Trimax που προσφέρει έως και 24 ώρες προστασίας με ένα ψεκασμό. 

Τιμή 2,80 €