• VELER  ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ 100 ΜΕΤΡΑ  - 1
  • VELER  ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ 100 ΜΕΤΡΑ  - 1

VELER ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ 100 ΜΕΤΡΑ

Ανανεωμένο VELER ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ 100 ΜΕΤΡΑ! Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το πιο ανθεκτικό και ποιοτικό αλουμινόχαρτο στην αγορά. Με μήκος 100 μέτρα, θα σας κρατήσει για πολύ καιρό και θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική. Μην το χάσετε! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του VELER ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟΥ στην καθημερινότητά σας!
38134
5202887010263
9,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm

Το Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και να διατηρήσετε τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η εύκολη και γρήγορη χρήση του κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα ακόμα πιο εύκολη. Μη διστάσετε να αποκτήσετε το Alufix αλουμινόχαρτο της εταιρίας Alufix και να ανακαλύψετε
Τιμή 1,61 €

Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm

Η Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm είναι το ιδανικό προϊόν για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στη χρήση, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ευκολία και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο χρήσιμο εργαλείο για το εργαστήριο σας!
Τιμή 5,05 €

Sanitas αλουμινόχαρτο 20m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 3,21 €

Veler αλουμινόχαρτο 20m

Το Veler αλουμινόχαρτο 20m είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την απίστευτη αντοχή του και την εξαιρετική του ποιότητα, το Veler αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε υγιεινά και νόστιμα φαγητά, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ταψίες και τα σκεύη σας από τις καύσεις. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Veler αλουμινόχαρτο 20m σήμερα! Η κορυφαία επιλογή για κάθε επαγγελματία και οικιακή χρήση!
Τιμή 1,66 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στην κουζίνα! Με την απίστευτη αυτή μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την υγρασία. Είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας στο ψυγείο ή το ντουλάπι, κρατώντας τα φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να χαθεί - επενδύστε στη Fresh μεμβράνη τροφίμων τώρα και απολαύ
Τιμή 6,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 26x35cm 5lt 20τεμ

Οι σακούλες τροφίμων με zipper 26x35cm 5lt της εταιρίας Giovanni είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Με την ασφαλή σφράγιση zipper, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η πρακτική διάσταση 26x35cm και η χωρητικότητα 5lt είναι ιδανική για κάθε χρήση, ενώ το πακέτο περιλαμβάνει 20 τεμάχια για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτ
Τιμή 1,37 €

Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επισκευή ή εργασία που χρειάζεται μόνωση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει τη δουλειά της με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε καμία επιφάνεια απροστάτευτη - επιλέξτε τη Logo tape eco μονωτική ταινία για εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,79 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας πράσινο λεμόνι 2x55gr

Τα KLINEX WC Block Power 5 συνδυάζουν 5 δράσεις σε 1 χρήση. Έτσι, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, απελευθερώνεται η ειδική σύνθεσή τους, που αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων και διατηρεί την τουαλέτα σας υγιεινά καθαρή. Επιπλέον δημιουργούν πλούσιο αφρό και διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη λεκάνη της τουαλέτας σας λαμπερή και καθαρή.

Χαρίζουν υγιεινή καθαριότητα, άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, αποτρέπουν τη συσσώρευση των αλάτων και δημιουργούν πλούσιο αφρό. Δίνουν λάμψη στις επιφάνειες και διατηρούν τη λεκάνη της τουαλέτας καθαρή.

Διαρκούν έως και 300 χρήσεις.

Τιμή 2,08 €

Ήλιος κρεμμύδι 30gr

Η σκόνη κάρυ είναι ένα μυρωδάτο μίγμα από διάφορα μπαχαρικά .Τα βασικά συστατικά του μείγματος είναι το κόλιαντρο, το κύμινο και ο κουρκουμάς με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών, όπως τσίλι, πιπερόριζα, κανέλλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο, σκόρδο, μουστάρδα, μάραθος και άλλα. Με γεύση πικρή, χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέατα, σάλτσες και στιφάδο αλλά και σε ξηρούς καρπούς.

Τιμή 1,39 €