• Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg
  • Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg
  • Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg
  • Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg
  • Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg
  • Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg
  • Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg
  • Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg
  • Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg
  • Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvergreen

Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg

Ψιλό αλάτι Ιμαλαΐων της εταιρείας Evergreen Organics σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Το αλάτι αυτό περιέχει έως και 84 διαφορετικά στοιχεία, μερικά εκ των οποίων είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το συνηθισμένο αλάτι, στο μαγείρεμα, σαν καρύκευμα στο φαγητό καθώς και στη συντήρηση των τροφίμων και στην παρασκευή παστών ψαριών και τουρσί. Έχει κοκκινωπό ή ροζ χρώμα, με ορισμένους κρυστάλλους να έχουν ένα υπόλευκο προς διαφανές χρώμα.

7240
5200300107088
1,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mamma greca ποικιλία 4 πιπεριών σε σακούλα 90gr

Η μάρκα "Mamma Greca" προσφέρει μια ποικιλία 4 πιπεριών σε σακούλα βάρους 90 γραμμαρίων. Αυτή η συσκευασία περιλαμβάνει μια μίγμα πιπεριών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει γεύση και αρωματικότητα σε διάφορα πιάτα. Οι πιπεριές αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν φρέσκες ή σε μορφή σκόνης για να δώσουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στις μαγειρικές δημιουργίες σας.
Τιμή 4,16 €

Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου ψιλό 400gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Mamma Greca σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,75 €

Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 1kg

Ελληνικό θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Είναι το λιγότερο επεξεργασμένο φυσικό θαλασσινό αλάτι και είναι ιδανικό για το μαγείρεμα και για το πιάτο σας.

Τιμή 1,12 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 1,65 €

Κάλας αλάτι κλασικό 750gr

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

Τιμή 1,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Simba γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 2kg

Η Simba γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 2kg είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο κοτόπουλο ως κύρια πηγή πρωτεΐνης, αυτή η γατοτροφή προσφέρει υψηλή διατροφική αξία και γεύση που θα λατρέψει η γάτα σας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία της εταιρίας Simba εξασφαλίζουν ότι το προϊόν αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας. Αγοράστε τώρα και χαρίστε στη γάτα σας μια υγιή και νόστιμη ?
Τιμή 4,65 €

Proson πάνα βρακάκι ακράτειας extra large 14τεμ

Το Proson πάνα βρακάκι ακράτειας extra large 14τεμ είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την εξαιρετική του απορροφητικότητα και την ειδική του σχεδίαση, το Proson πάνα βρακάκι προσφέρει ασφάλεια και προστασία όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης που σας προσφέρει το Proson!
Τιμή 13,85 €

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 4lt

Αλκαλικό καθαριστικό για καμένα λίπη και λάδια.

Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill.

Έτοιμο προς χρήση και άμεση δράση.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 6,54 €
Alufix αλουμινόχαρτο 20m Alufix αλουμινόχαρτο 20m
Περιορισμένη προσφορά!

Alufix αλουμινόχαρτο 20m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Κανονική τιμή 1,76 € Τιμή 1,43 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €

Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr

Πιπεριές της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 3,36 €