• Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 1
  • Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 2
  • Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 3
  • Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 4
  • Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 5
  • Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 6
  • Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 1
  • Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 2
  • Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 3
  • Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 4
  • Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 5
  • Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr Ζαναέ - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΖαναέ

Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr

Πιπεριές της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

2488
5201051000017
3,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπρέτας λιαστή ντομάτα 190ml

Ντομάτες Λιαστές της εταιρείας Bretas με ελιές και κάπαρη.

Συστατικά: Ντομάτες Λιαστές, ηλιέλαιο, ελιές, κάπαρη, ξύδι, σκόρδο, μπαχαρικά, αλάτι, σταφιδίνη

Τιμή 2,03 €

Αλμωπία μπαχοβίτικες πιπεριές ψητές καυτερές 330gr

Οι Αλμωπία μπαχοβίτικες πιπεριές ψητές είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας γεύμα! Με την έντονη πικάντικη γεύση τους και την τραγανή υφή, θα σας ταξιδέψουν αμέσως στην εξωτική Ασία. Απολαύστε τις σε σαλάτες, σάντουιτς ή ως συνοδευτικό σε φαγητά. Αγοράστε τώρα το 330gr πακέτο της Αλμωπία και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κατακτήσει!
Τιμή 2,34 €

Αλμωπία μελιτζάνα ψητή για μελιτζανοσαλάτα 650gr

Η μελιτζάνα Αλμωπία ψητή για μελιτζανοσαλάτα 650gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της ψητής μελιτζάνας και την τέλεια υφή της, αυτή η μελιτζανοσαλάτα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να την απολαμβάνετε σε κάθε δείπνο. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,32 €

Zaxuska τομάτα τουρσί 1kg

Η τομάτα τουρσί 1kg είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γεύμα. Με την πλούσια γεύση και την τραγανή υφή της, θα κάνει κάθε γεύμα σας αξέχαστο. Απολαύστε την μόνη της ή προσθέστε την σε σαλάτες, σάντουιτς και άλλα πιάτα για μια εκρηκτική γεύση. Αποκτήστε τώρα την τομάτα τουρσί 1kg και αναβαθμίστε την γαστρονομική εμπειρία σας!
Τιμή 3,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 72τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υπέροχο άρωμα χαμομηλιού, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Είναι απαλά, απορροφητικά και εξαιρετικά αποτελεσματικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το φανταστικό προϊόν για το μωρό σας!
Τιμή 0,60 €

Γιώτης μίγμα για λουκουμάδες με μαγιά 255gr

Η πιο λαχταριστή σιροπιαστή απόλαυση που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, στην πιο νόστιμη, εύκολη και γρήγορη, σπιτική εκδοχή. Με σίγουρη επιτυχία μπορείτε να ετοιμάσετε τραγανούς λουκουμάδες στη στιγμή και να τους συνοδεύσετε με μέλι και τριμμένο καρύδι, αλλά και με παγωτό.

Τιμή 2,13 €

Parisienne fiorile αφρόλουτρο frutti rossi 1lt

Το Parisienne Fiorile αφρόλουτρο "Frutti Rossi" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι ένα προϊόν περιποίησης του σώματος με αρωματικά χαρακτηριστικά φρούτων. Ο όρος "Frutti Rossi" σημαίνει "κόκκινα φρούτα" στα ιταλικά και μπορεί να αναφέρεται σε διάφορα κόκκινα φρούτα όπως φράουλες, βατόμουρα, κεράσια και άλλα.

Τιμή 1,86 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 800ml

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 800ml της εταιρίας Fresh Box είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με μια χωρητικότητα 800ml, αυτό το φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για το σχολείο, τη δουλειά ή το ταξίδι σας. Το καπάκι του εξασφαλίζει ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και ασφαλές μέχρι τη στιγμή που θα το καταναλώσετε. Αποκτήστε το Fresh box σήμερα και απολαύστε το φαγητό σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,58 €