• Multy αεροστόπ πόρτας No503 8m Multy - 1
  • Multy αεροστόπ πόρτας No503 8m Multy - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMulty

Multy αεροστόπ πόρτας No503 8m

Αφρώδες αεροστόπ με αυτοκόλλητη ταινία. Κατάλληλο για πόρτες και παράθυρα.

7746
5201195903427
1,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αφρώδες αεροστόπ με αυτοκόλλητη ταινία. Κατάλληλο για πόρτες και παράθυρα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Multy αεροστόπ 8m No502

Το Αεροστοπ 8m νο 502 είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που αναζητάτε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για τις εξορμήσεις σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτικά υλικά κατασκευής, το Αεροστοπ 8m νο 502 θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας Αεροστοπ 8m νο 502 και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές στον αέρα!
Τιμή 1,31 €

Αεροστόπ πόρτας 12x87cm

Το αεροστόπ βέργα είναι κατάλληλο για ομαλές επιφάνειες δαπέδων, όπως παρκέ και ξύλινα δάπεδα. Μπορείτε να σφραγίσετε το διάκενο μεταξύ πόρτας και δαπέδου χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες. Αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα, ενώ παράλληλα διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Τιμή 1,32 €

Multy αεροστόπ πόρτας No504 8m

Το αεροστόπ με αυτοκόλλητη ταινία αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα. Σφραγίζει τα κενά και διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Τιμή 2,04 €

Multy αεροστόπ πόρτας No505 8m

Αφρώδης αυτοκόλλητη ταινία αεροστόπ που εξαλείφει την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και σταματάει τα δροσερά ρεύματα αέρα να διαφύγουν το καλοκαίρι. Εμποδίζει ακόμη τον ήχο, την σκόνη και τα έντομα. Τοποθετείται εύκολα σε πόρτες (εξώπορτες, μεσόπορτες) και παράθυρα.

Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm

Ανανεωμένος στιλ και λειτουργικότητα συναντούν την ποιότητα και την αντοχή στο Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm. Με μοντέρνο design και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα δώσει μια πινελιά πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,51 €

Ποτήρι αναψυκτικού διαφανές τύπου 508 50τεμ

Το ΟΕΜ ποτήρι αναψυκτικού διαφανές τύπου 508 είναι ένα ποτήρι χωρητικότητας 50ml και πωλείται σε συσκευασία των 50 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο για τη σερβιρίσματος αναψυκτικών και ροφημάτων σε εκδηλώσεις, εκδηλώσεις, πάρτι και γενικά οποιαδήποτε εκδήλωση που απαιτεί τη χρήση ποτηριών. Το διαφανές υλικό του ποτηριού επιτρέπει στους χρήστες να δουν το περιεχόμενο του ποτηριού ενώ παράλληλα παρέχει μια κομψή και κομψή εμφάνιση.
Τιμή 1,56 €

Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Τιμή 5,13 €

O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ

Τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ είναι τα ταμπόν που θα σας προσφέρουν άνεση και προστασία κάθε μέρα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία και άνεση, χωρίς να νιώθετε τίποτα. Αφήστε πίσω τις ανησυχίες και απολαύστε κάθε στιγμή της μέρας σας με τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ.
Τιμή 1,43 €

Cif κρέμα γενικού καθαρισμού με λεμόνι 500ml

H αυθεντική κρέμα με το χαρακτηριστικό άρωμα λεμονιού. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να καθαρίσετε με την πολυκαθαριστική Cif Crema Λεμόνι. Κάθε σταγόνα περιέχει εκατομμύρια μικρόκοκκους που μπορούν να καθαρίσουν την κουζίνα, το μπάνιο και πολλά άλλα αφαιρώντας 100% τη βρωμιά* χαρίζοντας ομορφιά και λάμψη ξανά και ξανά. Υπολείμματα καμένου φαγητού • Δύσκολη βρωμιά και κατάλοιπα • Δύσκολα λίπη • Δώστε λάμψη στις επιφάνειές σας, όπως κεραμικές, ανοξείδωτες, εμαγιέ, πλαστικές και υαλοκεραμικές.

Τιμή 1,84 €