• Multy αεροστόπ πόρτας No504 8m Multy - 1
  • Multy αεροστόπ πόρτας No504 8m Multy - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMulty

Multy αεροστόπ πόρτας No504 8m

Το αεροστόπ με αυτοκόλλητη ταινία αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα. Σφραγίζει τα κενά και διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

7747
5201195903434
2,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το αεροστόπ με αυτοκόλλητη ταινία αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα. Σφραγίζει τα κενά και διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Τοποθετείται εύκολα, χωρίς βίδες ή καρφιά. Καθαρίστε το κάτω μέρος της πόρτας ή του παραθύρου με οινόπνευμα ή οποιοδήποτε απορρυπαντικό, κόψτε την αυτοκόλλητη ταινία ώστε να ταιριάζει με το πλάτος της επιφάνειας και κολλήστε τη.

Κατάλληλο για χρήση σε πόρτα.

Πλάτος: 26.5cm

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αεροστόπ πόρτας 12x87cm

Το αεροστόπ βέργα είναι κατάλληλο για ομαλές επιφάνειες δαπέδων, όπως παρκέ και ξύλινα δάπεδα. Μπορείτε να σφραγίσετε το διάκενο μεταξύ πόρτας και δαπέδου χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες. Αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα, ενώ παράλληλα διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Τιμή 1,32 €

Multy αεροστόπ 8m No502

Το Αεροστοπ 8m νο 502 είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που αναζητάτε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για τις εξορμήσεις σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτικά υλικά κατασκευής, το Αεροστοπ 8m νο 502 θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας Αεροστοπ 8m νο 502 και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές στον αέρα!
Τιμή 1,31 €

Multy αεροστόπ πόρτας No505 8m

Αφρώδης αυτοκόλλητη ταινία αεροστόπ που εξαλείφει την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και σταματάει τα δροσερά ρεύματα αέρα να διαφύγουν το καλοκαίρι. Εμποδίζει ακόμη τον ήχο, την σκόνη και τα έντομα. Τοποθετείται εύκολα σε πόρτες (εξώπορτες, μεσόπορτες) και παράθυρα.

Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Μολυβι ξυλινο staedtler noris hb 12τεμ γομα  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Staedtler μολύβι ξύλινο noris HB με γόμα 12τεμ

Αποκτήστε τώρα το σετ μολυβιών Staedtler Noris HB 12τεμ με γόμα και απογειώστε τη δημιουργικότητά σας! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτά τα μολύβια θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γραφική δουλειά. Μην το σκέφτεστε, απλά προμηθευτείτε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γραφής!
Κανονική τιμή 7,33 € Τιμή 7,15 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Farcom arlem αντισηπτικό gel καθαρισμού χεριών με αντλία 1lt

Το Farcom arlem gel καθαρισμού χεριών 1lt είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά και προστατευμένα από μικρόβια και βακτήρια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα. Αποκτήστε το Farcom arlem gel τώρα και απολαύστε καθαρά και απαλά χέρια όλη μέρα!
Τιμή 4,48 €

Uniglass κανάτα bistrot λευκή 0,5lt

Η λευκή κανάτα bistrot 0,5lt της Uniglass είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον αγαπημένο σας χυμό, νερό ή ρόφημα με στυλ. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτική του κατασκευή, η κανάτα αυτή είναι ιδανική για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,81 €

Κοντάρι σκούπας ανοξείδωτο με χοντρή βίδα 1,30m

Το κοντάρι σκούπας ανοξείδωτο με χοντρή βίδα 1,30m είναι ιδανικό για εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα του σπιτιού σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει μια χοντρή βίδα που εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο χωρίς πολύ κόπο και κόστος.
Τιμή 1,10 €