• Αεροστοπ 8m νo 502  - 1
  • Αεροστοπ 8m νo 502  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMulty

Multy αεροστόπ 8m No502

Το Αεροστοπ 8m νο 502 είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που αναζητάτε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για τις εξορμήσεις σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτικά υλικά κατασκευής, το Αεροστοπ 8m νο 502 θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας Αεροστοπ 8m νο 502 και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές στον αέρα!
20048
5201195903410
1,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αεροστόπ πόρτας 12x87cm

Το αεροστόπ βέργα είναι κατάλληλο για ομαλές επιφάνειες δαπέδων, όπως παρκέ και ξύλινα δάπεδα. Μπορείτε να σφραγίσετε το διάκενο μεταξύ πόρτας και δαπέδου χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες. Αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα, ενώ παράλληλα διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Τιμή 1,32 €

Multy αεροστόπ πόρτας No504 8m

Το αεροστόπ με αυτοκόλλητη ταινία αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα. Σφραγίζει τα κενά και διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Τιμή 2,04 €

Multy αεροστόπ πόρτας No505 8m

Αφρώδης αυτοκόλλητη ταινία αεροστόπ που εξαλείφει την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και σταματάει τα δροσερά ρεύματα αέρα να διαφύγουν το καλοκαίρι. Εμποδίζει ακόμη τον ήχο, την σκόνη και τα έντομα. Τοποθετείται εύκολα σε πόρτες (εξώπορτες, μεσόπορτες) και παράθυρα.

Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Zebra χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 100 φύλλα

Τα χαρτομάντηλα προσώπου Zebra White δύο στρώσεων αποτελούνται από 100% ίνες λευκής κυτταρίνης. Με στάνταρ και πιο σφιχτό άνοιγμα στο πίσω μέρος. Ιδανικό για πρόσωπο, το μωράκι και το αυτοκίνητο!

Τιμή 0,73 €

ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1lit - (-0,50€)

Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά και λαμπερή επιδερμίδα με το ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1lit! Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει βαθιά και προστατεύει τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα υγιές και λαμπερό εμφάνιση! Αγοράστε τώρα και επωφεληθείτε από την εκπληκτική έκπτωση των 0,50€!
Τιμή 2,04 €

Uniglass 91600/d01 ποτηρι γυαλινο coffee time on ice 29cl 3τεμ

Ζήσε την απόλαυση του καφέ σου στον πιο στιλάτο τρόπο με τα γυάλινα ποτήρια Uniglass Coffee Time on Ice! Με χωρητικότητα 29cl και μοναδικό design, θα κάνουν την κάθε σου ποτηριά απόλαυση. Απόκτησέ τα τώρα σε σετ των 3 τεμαχίων και απόλαυσε τον καφέ σου με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 4,88 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,18 €

Jumbo chips κυματιστά με bbq 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με bbq 280gr από την εταιρία Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μεταξύ κυματιστού τσιπς και bbq, θα σας καθηλώσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε περίσταση και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης με τους φίλους σας. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να εθιστείτε!
Τιμή 2,16 €