• Brava cocktail sauce 4,2lt Brava - 1
  • Brava cocktail sauce 4,2lt Brava - 2
  • Brava cocktail sauce 4,2lt Brava - 1
  • Brava cocktail sauce 4,2lt Brava - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava cocktail sauce 4,2lt

Η Brava cocktail sauce 4,2lt είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των κοκτέιλ! Με τη μοναδική της γεύση και πλούσια υφή, θα μετατρέψει κάθε σας ποτό σε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τις στιγμές χαλάρωσής σας με την Brava cocktail sauce 4,2lt!
23486
5201131950393
24,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

El sabor salsa dip τομάτας 1kg

Η νέα salsa dip τομάτας 1kg από την εταιρία EL SABOR θα σας ταξιδέψει στη γεύση της μεξικάνικης κουζίνας. Με φρέσκες ντομάτες και μυρωδάτα μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα δώσει ένα μοναδικό, γευστικό τσίμπημα σε κάθε δείπνο σας. Απολαύστε την με τα τσιπς, τα τάκος ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αφήστε τη γεύση της EL SABOR να σας κερδίσει και να κάνει το επόμενο γεύμα σας αξέχαστο.
Τιμή 6,39 €

Brava barbeque sauce 510gr

Η Brava barbeque sauce 510gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα φαγητά σας. Με την έντονη γεύση της, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Απολαύστε την με κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τον χαρακτήρα των γευστικών δημιουργιών σας.
Τιμή 4,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko ταλιατέλλες 500gr

Είναι ο ιδανικός σας σύµµαχος για σπέσιαλ συνταγές γιατί, µέσα από την ασύγκριτη νοστιµιά και την ξεχωριστή εµφάνιση που προσφέρει στο πιάτο, αναδεικνύει το µαγειρικό σας ταλέντο. Οι ταλιατέλλες έχουν σχήµα φωλιάς, µοιάζουν µε τα λαζάνια και µαγειρεύονται στο φούρνο σε συνταγές σουφλέ και ογκρατέν αλλά και στην κατσαρόλα µε κόκκινες και άσπρες σάλτσες. Ταιριάζουν και στις σαλάτες! Οι επιλογές είναι τόσες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των σπέσιαλ στιγµών σας!

Τιμή 1,89 €

Cricket σπίρτα ασφαλείας 10τεμ

Τα Cricket σπίρτα ασφαλείας 10τεμ της εταιρίας Cricket είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Cricket, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα σπίρτα αυτά θα καίνε γρήγορα και εύκολα, χαρίζοντας σας την απαραίτητη άνεση και ασφάλεια σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, επιλέξτε τα Cricket σπίρτα ασφαλείας για τις καθημερινές σας ανάγκες!
Τιμή 0,53 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced coconut 150ml

Δοκιμάστε το απόλυτα αποκλειστικό Dove deo spray advanced 150ml coconut και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα. Με το απαλό άρωμα της καρύδας, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 2,85 €
Παπαδοπούλου digestive bar με κόκκινα φρούτα σοκολάτα γάλακτος 10x28gr Παπαδοπούλου - 1 Παπαδοπούλου digestive bar με κόκκινα φρούτα σοκολάτα γάλακτος 10x28gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου digestive bar με κόκκινα φρούτα σοκολάτα γάλακτος 10x28gr

Το Papadopoulou Digestive Bar με κόκκινα φρούτα, σοκολάτα γάλακτος είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ γεμάτο γεύση και θρεπτικές ιδιότητες. Με συνδυασμό από δημητριακά, φρούτα και σοκολάτα, αυτό το σνακ θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκό και υγιεινό ενδιάμεσο γεύμα. Απολαύστε το σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με γεύση και ενέργεια!
Κανονική τιμή 6,91 € Τιμή 5,30 €
  • -1,61 €
  • -1,61 €

Τic Tac καραμελάκια με πορτοκάλι 24x18gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα του πορτοκαλιού με τα Tic Tac καραμελάκια σε μια συσκευασία 24x18gr. Μια γεύση που θα σας ταξιδέψει και θα σας κάνει να θέλετε περισσότερα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αναζωογονητική αίσθηση που προσφέρουν σε κάθε διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 15,16 €