• Brava barbeque sauce 4,5kg Brava - 1
  • Brava barbeque sauce 4,5kg Brava - 2
  • Brava barbeque sauce 4,5kg Brava - 1
  • Brava barbeque sauce 4,5kg Brava - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava barbeque sauce 4,5kg

Η Brava barbeque sauce 4,5kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τις γεύσεις της μπάρμπεκιου στο φαγητό τους. Με τη μοναδική της συνταγή, προσφέρει έναν απίστευτα πλούσιο και γευστικό συνδυασμό γεύσεων που θα κάνει τα πιάτα σας ακόμη πιο νόστιμα και απολαυστικά. Αποκτήστε την Brava barbeque sauce 4,5kg τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
23489
5201131950195
13,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

17 delicatessen caesar's dressing 250gr

Η Caesar's Dressing με καρικεύματα και γεύση παρμεζάνας είναι μια σάλτσα για πράσινες σαλάτες. Σε πρακτικό μουκάλι squeeze.

Τιμή 1,98 €

Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε 300gr είναι η τέλεια προσθήκη στο τραπέζι σας! Με φρέσκα αβοκάντο και πιπεριά, αυτή η σάλτσα θα σας μεταφέρει αμέσως στις γεύσεις του Μεξικού. Απολαύστε την με τα tacos σας, τα νατς ή ακόμα και σαν dip για τα λαχταριστά λαχανικά σας. Ανακαλύψτε την πραγματική γεύση του Μεξικού με την Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε!
Τιμή 3,83 €

Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα σνακ και τα φαγητά σας. Με την πλούσια γεύση της σάλτσας σε συνδυασμό με την κρεμώδη υφή της, θα σας καταπλήξει από την πρώτη δοκιμή. Απολαύστε την με τα nachos, τα τσιπς ή ακόμα και με λαχταριστά λαχανικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr και να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Air Wick botanica αρωματικό κερί ανανάς & δενδρολίβανο 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,18 €

Spark καθαριστικό πατώματος με λεβάντα 1lt

Το καθαριστικό πατώματος της εταιρείας Spark, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες των πατωμάτων σας καθαρές. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,25 €

Sisinni ταχίνι με κακάο & στέβια 380gr

Το "Sisinni ταχίνι με κακάο & στέβια 380γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει ταχίνι (πάστα από σουσάμι) με προσθήκη κακάο και στέβια. Το ταχίνι είναι μια παραδοσιακή πάστα από σουσάμι που χρησιμοποιείται σε πολλές κουζίνες για διάφορες συνταγές.

Τιμή 2,89 €