• Brava caesar's sauce 900ml Brava - 1
  • Brava caesar's sauce 900ml Brava - 2
  • Brava caesar's sauce 900ml Brava - 3
  • Brava caesar's sauce 900ml Brava - 1
  • Brava caesar's sauce 900ml Brava - 2
  • Brava caesar's sauce 900ml Brava - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava caesar's sauce 900ml

Η Brava Caesar's Sauce 900ml είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποιότητά του. Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, σάντουιτς ή ως βάση σε μαγειρευτά φαγητά. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
23484
5201131950638
8,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα σνακ και τα φαγητά σας. Με την πλούσια γεύση της σάλτσας σε συνδυασμό με την κρεμώδη υφή της, θα σας καταπλήξει από την πρώτη δοκιμή. Απολαύστε την με τα nachos, τα τσιπς ή ακόμα και με λαχταριστά λαχανικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr και να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,95 €

Brava chef sauce 900ml

Η Brava chef sauce 900ml είναι η ιδανική επιλογή για τη δημιουργία λαχταριστών γεύσεων στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική της σύνθεση και την πλούσια γεύση της, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Ανακαλύψτε τη γεύση της Brava chef sauce 900ml και απολαύστε την σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια.
Τιμή 7,40 €

Brava cocktail sauce 4,2lt

Η Brava cocktail sauce 4,2lt είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των κοκτέιλ! Με τη μοναδική της γεύση και πλούσια υφή, θα μετατρέψει κάθε σας ποτό σε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τις στιγμές χαλάρωσής σας με την Brava cocktail sauce 4,2lt!
Τιμή 24,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Amita χυμός με μπανάνα 1lt

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένο πολτό μπανάνας. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 1,95 €

Farcom biosar σαμπουάν για βαμμένα ταλαιπωρημένα μαλλιά 3,5lt

Το σαμπουάν FARCOM BIOSAR για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει και να φροντίζει τα μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασία με βαφές.

Τιμή 6,11 €

Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr

Για αφράτες και ΄περήφανες΄ δημιουργίες επιλέξτε το ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ PICCOLINO. Δώστε τον όγκο που χρειάζεστε στις δημιουργίες σας με το συστατικό έκπληξη.

Τιμή 0,10 €