• Pantene conditioner vita glow για λεία μαλλιά 200ml
  • Pantene conditioner vita glow για λεία μαλλιά 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene conditioner vita glow για λεία μαλλιά 200ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της λάμψης με το Pantene conditioner vita glow για λεία μαλλιά 200ml. Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά που ξεχωρίζουν με τη μοναδική φόρμουλα της Pantene. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά και λεία όλη μέρα, κάνοντας την κάθε σας εμφάνιση αξέχαστη. Αγοράστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν.
38330
8001841216188
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss conditioner spray split hair miracle 200ml

Το GLISS SPRAY CONDITIONER 200ml - (SPLIT ENDS MIRACLE) είναι η λύση που χρειάζεσαι για να ανακτήσεις τη λάμψη των μαλλιών σου και να εξαφανίσεις τα ξηρά άκρα. Η ειδική φόρμουλα του προϊόντος θα δώσει απαλότητα και ενυδάτωση στα μαλλιά σου, ενώ θα αποτρέψει το σπάσιμο των άκρων. Απλά ψεκάστε το σε νωπά μαλλιά και απολαύστε τα αποτελέσματα αμέσως. Κάντε δικό σας το GLISS SPRAY CONDITIONER τώρα και ανανεώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 4,62 €

Elvive conditioner nutri-gloss 500ml

Το Elvive conditioner nutri-gloss 500ml της Elvive Loreal χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σας. Ανανεωμένη λάμψη και μεταξένια απαλότητα με κάθε χρήση. Αποκτήστε όμορφα και υγιή μαλλιά με το Elvive conditioner nutri-gloss 500ml της Elvive Loreal.
Τιμή 5,79 €

Farcom balsam γαλάκτωμα μαλλιών 3,5lt

Conditioner για της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας.

  • Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 6,53 €

Farcom HD conditioner 2 phase spray για βαμμένα μαλλιά 150ml

Farcom. Η πρωτοποριακή σύνθεση του Farcom HD 2 Phase Spray Conditioner 150ml για βαμμένα μαλλιά θα σας εντυπωσιάσει. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και μεταξένια, ενώ προστατεύετε το χρώμα τους από το ξεθώριασμα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη φρεσκάδα και λάμψη στα μαλλιά σας!

Τιμή 4,34 €

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Tsakmaki αναπτήρας πέτρας 25τεμ

Το χρώμα είναι τυχαίο

Ο "Tsakmaki αναπτήρας πέτρας 25 τεμ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα σετ αναπτήρων που χρησιμοποιούν πέτρα για τη δημιουργία αναφλέξεων. Οι αναπτήρες πέτρας είναι γνωστοί για την ανθεκτικότητά τους και τη δυνατότητα ανάφλεξης πολλών φορές, επαναχρησιμοποιώντας την πέτρα και την φυτίλα.

Τιμή 4,74 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No335 Δ:38 Υ:21,5 LT:19

Η γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με τις διαστάσεις Δ:38 Υ:21,5 LT:19, αυτή η τερακότα γλάστρα θα δώσει μια μοναδική αισθητική πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει το φυτό σας φρέσκο και όμορφο. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 4,49 €

Harpic υγρό καθαριστικό λεκάνης θαλάσσια φρεσκάδα 2x750ml

Το καθάρισμα της τουαλέτας είναι από τις πιο δύσκολες δουλειές του σπιτιού. Ένα αποτελεσματικό καθαριστικό τουαλέτας μπορεί να διευκολύνει σημαντικά αυτή τη δουλειά ώστε να γίνει γρήγορα και με λιγότερη κούραση. Το υγρό καθαριστικό λεκάνης Harpic εξουδετερώνει το 99,9% και των βακτηριδίων, διαλύει το πουρί ενώ περιέχει 20% περισσότερο άρωμα προκειμένου να μυρίζει ομορφότερα η τουαλέτα σας. Οι δύσκολοι λεκέδες εξαφανίζονται αφήνοντας την τουαλέτα σας ορατά καθαρή.

Τιμή 3,80 €
  • Πακέτο

Πατάκι αντιολισθητικό pvc 69x35cm

Το αντιολισθητικό πατάκι PVC 69x35cm είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε σπίτι. Με την αντιολισθητική του επιφάνεια, προσφέρει ασφάλεια και προστασία από πτώσεις. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό, κάνοντας τον καθημερινό σας βίο ευκολότερο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σας προσφέρει!
Τιμή 5,36 €

Ζαγορι ανθρακουχο νερο 500ml λεμονι & lime 4 pack

Ανανεωτική γεύση λεμονιού και lime που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Το Ζαγορι ανθρακούχο νερό 500ml σε πακέτο 4 τεμαχίων είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την αναζωογόνηση που προσφέρει αυτό το μοναδικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου.
Τιμή 1,30 €