• Elvive conditioner nutri-gloss 500ml Elvive Loreal - 1
  • Elvive conditioner nutri-gloss 500ml Elvive Loreal - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElvive Loreal

Elvive conditioner nutri-gloss 500ml

Το Elvive conditioner nutri-gloss 500ml της Elvive Loreal χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σας. Ανανεωμένη λάμψη και μεταξένια απαλότητα με κάθε χρήση. Αποκτήστε όμορφα και υγιή μαλλιά με το Elvive conditioner nutri-gloss 500ml της Elvive Loreal.
36132
3600522230793
5,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 2,72 €

Gliss conditioner spray aqua revive 200ml

Το Gliss conditioner spray aqua revive 200ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η ιδανική λύση για εσάς που ψάχνετε για ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Επιπλέον, η ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που αφήνει στα μαλλιά σας θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο όμορφη και αυτοπεποιθητική. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Gliss conditioner spray aqua revive 200ml της Schwarzkopf Gliss και
Τιμή 4,62 €

Gliss conditioner spray split hair miracle 200ml

Το GLISS SPRAY CONDITIONER 200ml - (SPLIT ENDS MIRACLE) είναι η λύση που χρειάζεσαι για να ανακτήσεις τη λάμψη των μαλλιών σου και να εξαφανίσεις τα ξηρά άκρα. Η ειδική φόρμουλα του προϊόντος θα δώσει απαλότητα και ενυδάτωση στα μαλλιά σου, ενώ θα αποτρέψει το σπάσιμο των άκρων. Απλά ψεκάστε το σε νωπά μαλλιά και απολαύστε τα αποτελέσματα αμέσως. Κάντε δικό σας το GLISS SPRAY CONDITIONER τώρα και ανανεώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 4,62 €

Farcom balsam γαλάκτωμα μαλλιών 3,5lt

Conditioner για της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας.

  • Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 6,53 €

Gliss ορός κερατίνης total repair reflex-shine για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να προκαλείται ξηρότητα και σπάσιμο της τρίχας. Είναι απαραίτητη η επανόρθωση σε βάθος και η αναδόμηση της εξωτερικής επιφάνειας της τρίχας.

Τιμή 3,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ

Το Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ αναφέρεται σε ένα γλυκαντικό που προορίζεται για την προσθήκη γλύκανσης σε καφέ, τσάι, και άλλα ποτά. Το προϊόν αυτό προσφέρεται συνήθως σε μικρές μονοδοσεις, συνήθως σε συσκευασία που περιέχει πολλές μονάδες για επιτραπέζια χρήση. Κάθε τεμάχιο περιέχει την απαιτούμενη ποσότητα γλυκαντικού για ένα ή περισσότερα ποτά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Τιμή 2,36 €

Arion food χαλβάς με βανίλια 400gr

Ο χαλβάς με βανίλια της Arion food είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό από σιμιγδάλι, ζάχαρη και βανίλια. Έχει μία πλούσια γεύση και μια κρεμώδη υφή που το κάνει ιδανικό για επιδόρπιο ή σνακ. Κάθε συσκευασία περιέχει 400 γραμμάρια χαλβά και είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τον χαλβά με βανίλια της Arion food και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του!

Τιμή 2,98 €

Kit kat δημητριακά 330gr

Τα Kit Kat δημητριακά 330gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως ένα γευστικό πρωινό ή ως ένα γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Kit Kat και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,66 €