• Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml
  • Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml
  • Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml
  • Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml
  • Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml
  • Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml
  • Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml
  • Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml
  • Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml
  • Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml

Conditioner για αναδόμηση/θρέψη της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Δράση : Αναδόμηση/Θρέψη

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

11836
5202663042082
2,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pantene conditioner smooth & sleek 500ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της λάμψης με το Pantene conditioner smooth & sleek 500ml! Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους μια απαλή υφή και λαμπερή εμφάνιση. Αφήστε τα μαλλιά σας να αποκτήσουν απόλυτη λείανση και ελαστικότητα με το Pantene conditioner smooth & sleek 500ml. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 3,95 €

Syoss conditioner repair για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά 440ml

Conditioner Syoss Repair με Wakame Algae, για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επανορθώνει σε βάθος τις υπάρχουσες φθορές και βοηθά στην πρόληψη των μελλοντικών.

Ενδυναμώνει τα μαλλιά για έως και 90% λιγότερο σπάσιμο.

90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 25% ανακυκλωμένα υλικά.

Τιμή 3,45 €

Syoss conditioner deep repair 250ml

Το Syoss conditioner deep repair 250ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας βαθιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει και την θρέφει. Αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια, λεία και απαλά σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα πιο υπέροχα μαλλιά που είχατε ποτέ με το Syoss conditioner deep repair 250ml!
Τιμή 3,22 €

Pantene conditioner hair superfood 220ml

Το Pantene conditioner hair superfood 220ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική σύνθεσή του περιέχει φυσικά συστατικά που θα δώσουν στα μαλλιά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Αποκτήστε μαλλιά που ξεχωρίζουν με το Pantene conditioner hair superfood 220ml!
Τιμή 3,37 €

PANTENE SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία καταπολεμά τα σημάδια φθοράς και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά, προσφέροντας απαλά μαλλιά που λάμπουν από υγεία. 

Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori αρωματικό με στικ Hammam 200ml

Το αρωματικό με στικ Hammam Tesori σε συσκευασία 200ml είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τις αρωματικές νότες του Hammam με την ευκολία και την εφαρμογή του στικ. Αυτό το αρωματικό προϊόν προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας καθώς είναι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια και αρώματα που αναζωογονούν τις αισθήσεις. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Hammam στο σπίτι σας με αυτό το υπέροχο αρωματικό με στικ από τη σειρά Tesori.
Τιμή 6,43 €

Soft υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μαύρα ρούχα 16μεζ 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 16 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 1,71 €

Malizia αφρόλουτρο argan & vanilla 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

Estia ρόδα κοπής πίτσας ανοξείδωτη 6cm

Η Estia ρόδα κοπής πίτσας ανοξείδωτη 6cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της πίτσας. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, εξασφαλίζεται η μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία της. Η εύκολη χρήση και η ακρίβεια στο κόψιμο της πίτσας κάνουν την εμπειρία του φαγητού ακόμα πιο ευχάριστη. Αποκτήστε τώρα την Estia ρόδα κοπής πίτσας και απολαύστε την τέλεια πίτσα κάθε φορά!
Τιμή 2,67 €

Colgate οδοντόκρεμα whitening 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα whitening 75ml της εταιρίας Colgate είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερό χαμόγελο. Με την εξειδικευμένη της φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τις πιο ανθεκτικές λεκέδες και χρωματίζει τα δόντια σας σε λίγες μόνο εφαρμογές. Αποκτήστε λαμπερά λευκά δόντια με την Colgate οδοντόκρεμα whitening 75ml και κερδίστε την εμπιστοσύνη σας σε κάθε σας χαμόγελο.
Τιμή 1,21 €