• PANTENE  SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml  - 1
  • PANTENE  SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

PANTENE SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία καταπολεμά τα σημάδια φθοράς και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά, προσφέροντας απαλά μαλλιά που λάμπουν από υγεία. 

36376
8001090674227
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας μικρό-σπασίματα στην επιφάνεια τους. Η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη, χωρίς σώμα, άγρια, θαμπή.

Τιμή 3,97 €

Ultrex σαμπουάν men active cool 3σε1 360ml

Το Ultrex σαμπουάν men active cool 3σε1 360ml είναι το ιδανικό προϊόν για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να διατηρεί τη φρεσκάδα και την ενεργητικότητά του όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα καθαρίζει βαθιά τα μαλλιά και το δέρμα, ενώ παράλληλα τους προσφέρει αναζωογόνηση και ενέργεια. Αποκτήστε το Ultrex σαμπουάν men active cool 3σε1 360ml τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ενέργειας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 3,21 €

Herbal essences σαμπουάν λάιμ για εκθαμβωτική λάμψη 400ml

Ανακαλύψτε το μαγικό της λάμψης με το Herbal Essences σαμπουάν 400ml! Η αναζωογονητική αρωματική λάιμ θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και λάμψη, ενώ η μοναδική του φόρμουλα θα φροντίσει τα μαλλιά σας απαλά και αποτελεσματικά. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με φυσική ομορφιά και αποκτήστε ένα αξεπέραστο αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
Τιμή 3,47 €

Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 750ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για αναζωογόνηση & λάμψη για όλους τους τύπους μαλλιών με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Πρωτεΐνη Σιταριού για την ενίσχυση της δομής της τρίχας και προστασία των μαλλιών από την ξηρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €

Farcom vital σαμπουάν πικραμύγδαλο 500ml

Σαμπουάν πικραμύγδαλο με PH 5,5 για όλους τους τύπους. Είναι ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα και περιποίηση των μαλλιών. Περιέχει προβιταμίνη Β5 που εισχωρεί σε βάθος, συμβάλλοντας στην φυσική ισορροπία και λάμψη των μαλλιών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,76 €

Κορυφαία προϊόντα

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 250gr

Τα M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα! Με την μοναδική τους γεύση και την απαλή σοκολάτα γάλακτος, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα σαν σνακ μεταξύ των γεύματων, στη δουλειά, ή ακόμα και σαν γλυκό κρυφό! Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο επιδόρπιο να σας ξεφύγει - αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γεύση που θα σας κάνει να τα θέλετε περισσότερο!
Τιμή 4,35 €

Έβγα trendy κρουασάν βερίκοκο 70gr

Το "Έβγα trendy κρουασάν βερίκοκο 70γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Έβγα trendy με συνολικό βάρος 70 γραμμάρια και με γέμιση βερίκοκο.

Τιμή 0,53 €

Denthoral οδοντικό νήμα waxed dental floss mint 50m

Οδοντικό νήμα από την εταιρεία Denthoral, το οποίο προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό στα δύσκολα προσβάσιμα από την οδοντόβουρτσα σημεία ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων. 

Τιμή 1,04 €