• Syoss conditioner deep repair 250ml Syoss - 1
  • Syoss conditioner deep repair 250ml Syoss - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSyoss

Syoss conditioner deep repair 250ml

Το Syoss conditioner deep repair 250ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας βαθιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει και την θρέφει. Αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια, λεία και απαλά σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα πιο υπέροχα μαλλιά που είχατε ποτέ με το Syoss conditioner deep repair 250ml!
14752
5201143754415
3,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Head & shoulders conditioner supreme argan oil 220ml

Το Head & Shoulders conditioner supreme argan oil 220ml είναι ένα προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με έλαιο αργκάν θα δώσει στα μαλλιά σας απαλότητα και ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από την τριχόπτωση και την ξηρότητα. Αφήστε τα μαλλιά σας αψεγάδιαστα και λαμπερά με το Head & Shoulders conditioner supreme argan oil 220ml.
Τιμή 2,72 €

Gliss conditioner spray colour perfection 200ml

Το GLISS SPRAY CONDITIONER 200ml - (COLOR PERFECTION) είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα ανανεώσει και θα δώσει λάμψη στα μαλλιά σας. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στη διατήρηση και ενίσχυση του χρώματος των μαλλιών σας, προσφέροντας ζωντάνια και λάμψη που διαρκεί. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και εύκολα στο χειρισμό. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 4,62 €

Herbal essences conditioner γάλα καρύδας 200ml

Το Herbal essences conditioner coconut milk 200ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεση με φυσικό καρύδι προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά, αφήνοντάς τα μεταξένια και λαμπερά. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Herbal essences conditioner coconut milk 200ml. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας!
Τιμή 2,64 €

Pantene conditioner hair superfood 220ml

Το Pantene conditioner hair superfood 220ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική σύνθεσή του περιέχει φυσικά συστατικά που θα δώσουν στα μαλλιά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Αποκτήστε μαλλιά που ξεχωρίζουν με το Pantene conditioner hair superfood 220ml!
Τιμή 3,37 €

Pantene conditioner vita glow για λεία μαλλιά 200ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της λάμψης με το Pantene conditioner vita glow για λεία μαλλιά 200ml. Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά που ξεχωρίζουν με τη μοναδική φόρμουλα της Pantene. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά και λεία όλη μέρα, κάνοντας την κάθε σας εμφάνιση αξέχαστη. Αγοράστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν.
Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Air Wick pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml

Το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο από φρεσκάδα και ευωδιά. Αφήστε το άρωμα του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ομορφιάς. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου χώρου με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml.

Τιμή 2,98 €

Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 48,5x13x1,5cm

Η ξύλινη επιφάνεια κοπής Nava terrestrial είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε μάγειρα. Με τις διαστάσεις 48,5x13x1,5cm, προσφέρει άνετο χώρο για να προετοιμάσετε τα υλικά σας με άνεση και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της Nava εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ η φυσική ξύλινη επιφάνεια δίνει έναν ζεστό και φυσικό τόνο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την Nava terrestrial επιφάνεια κοπής και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 5,08 €
Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 5x40gr Αλλατίνη - 1 Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 5x40gr Αλλατίνη - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Αλλατίνη αλμυρά σνακ 2001 5x40gr

Διαχρονικά αγαπημένες γεύσεις, σε μοναδικά σχέδια (ζώδια) για παιδιά και όχι μόνο, απολαμβάνονται σε στιγμές χαλάρωσης, παρέα με φίλους ή ακόμη και σκέτα.

Κανονική τιμή 2,45 € Τιμή 1,79 €
  • -0,66 €
  • -0,66 €

Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml

Η Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και απαλότητα στα χέρια σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, προσφέροντας άμεση ανακούφιση και αίσθηση απαλότητας. Αποκτήστε τώρα την Sence μάσκα χεριών soften & hydrate 40ml και απολαύστε βελούδινα μαλακά χέρια κάθε μέρα.
Τιμή 1,26 €

Simba σκυλοτροφή κονσέρβα αρνί 400gr

Υγρή τροφή από την Simba, κατάλληλη για σκύλους όλων των ηλικιών. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.

Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη τροφή ανεξάρτητα από τη φυλή, καθώς ενδείκνυται για όλα τα μεγέθη σκύλων.

Τιμή 0,69 €