• Pantene conditioner hair superfood 220ml Pantene - 1
  • Pantene conditioner hair superfood 220ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene conditioner hair superfood 220ml

Το Pantene conditioner hair superfood 220ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική σύνθεσή του περιέχει φυσικά συστατικά που θα δώσουν στα μαλλιά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Αποκτήστε μαλλιά που ξεχωρίζουν με το Pantene conditioner hair superfood 220ml!
38327
8006540440483
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss conditioner moisture 440ml

Conditioner για ενυδάτωση της Syoss, κατάλληλο για ξηρά μαλλιά, σε μορφή κρέμας. Εμπλουτίζει τα αφυδατωμένα μαλλιά, καθώς αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας.

Δράση : Ενυδάτωση

Τύπος Μαλλιών: Ξηρά

Τιμή 3,45 €

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 2,72 €

Gliss conditioner supreme length 200ml

Για μαλλιά ταλαιπωρημένα χρησιμοποιήστε το Conditioner προστασίας Gliss Supreme Length, με ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΟΤΙΝΗΣ + ΠΑΙΩΝΙΑ. Επανορθώνει τις φθορές των ταλαιπωρημένων μακριών μαλλιών. Άμεση απαλότητα από τις ρίζες έως τις άκρες.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,38 €

Gliss conditioner colour perfection 200ml

Το GLISS CONDITIONER 200ml - (COLOUR PERFECTION) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά σας. Η μοναδική σύνθεσή του προσφέρει προστασία στο χρώμα των μαλλιών σας, ενώ ταυτόχρονα τα θρέφει και ενισχύει. Αποκτήστε μαλλιά που λάμπουν με υγεία και ζωντάνια χρησιμοποιώντας το GLISS CONDITIONER 200ml - (COLOUR PERFECTION) σήμερα!
Τιμή 2,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Tulip καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι καραμέλες Tulip ζελέ φρούτων είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φρούτων και την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς για τη φρουτώδη γεύση τους και την ευχάριστη υφή του ζελέ που τις καθιστά μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Τιμή 5,86 €

Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας μικρό-σπασίματα στην επιφάνεια τους. Η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη, χωρίς σώμα, άγρια, θαμπή.

Τιμή 3,97 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 3,16 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων ametista & bouquet 210gr

Οι πέρλες Lenor Unstoppables διατίθενται σε διάφορα αρώματα και χαρίζουν άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα με κάθε πλύση. Τα Lenor Unstoppables διατηρούν τη φρεσκάδα στα ρούχα σας για έως και 12 εβδομάδες (στην ντουλάπα σας), χαρίζοντάς τους το αγαπημένο σας άρωμα. Οι αρωματοποιοί μας συστήνουν το Unstoppables Fresh, εάν ψάχνετε για ένα αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών και ζουμερών φρούτων σε συνδυασμό με ανάλαφρες λουλουδάτες νότες. Ιδανικά, το Lenor Unstoppables πρέπει να τοποθετείται στον άδειο κάδο του πλυντηρίου πριν από κάθε πλύση. Στη συνέχεια, προσθέστε τα ρούχα, το απορρυπαντικό και το μαλακτικό ρούχων, ακολουθώντας τη συνήθη διαδικασία πλυσίματος.

Τιμή 5,63 €