• Endless χλωρίνη κλασική 2lt
  • Endless χλωρίνη κλασική 2lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless χλωρίνη κλασική 2lt

48012
5202995100696
1,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 6x30τεμ

Τα DETTOL ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 30τεμ. είναι το απόλυτο απαραίτητο προϊόν για κάθε σας καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού. Με την αντιμικροβιακή του σύνθεση, τα μαντηλάκια DETTOL εξαλείφουν το 99,9% των βακτηρίων και ιών, προσφέροντας σας μια αίσθηση απόλυτης καθαριότητας και προστασίας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν υγιή και ασφαλή τρόπο ζωής!
Τιμή 11,00 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Spark χλώριο chloroenergy με άρωμα φρεσκάδας 4lt

Το Spark χλώριο chloroenergy με άρωμα φρεσκάδας 4lt της εταιρίας Spark είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Η ισχυρή σύνθεσή του αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολύ καιρό, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις μικρόβια. Με το Spark chloroenergy, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,50 €
Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 6x500ml Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 6x500ml

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 6x500ml

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 3x500ml. Προστατεύει την υγεία σας και την ασφάλεια της οικογένειάς σας, καθαρίζοντας βαθιά και απολυμαίνοντας τις επιφάνειες από βακτηρίδια και ιούς. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο!

Τιμή 10,49 €
  • Εκτός αποθέματος
  • Νέο
  • Πακέτο
  • Μη διαθέσιμο

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus super 18τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,45 €

Λουμίδης μονοποικιλιακός 143gr

Κόκκοι καφέ 100% Arabica, με πλούσιο σώμα και ξεχωριστή γεύση, αναδεικνύουν σε κάθε γουλιά, νότες σοκολάτας γάλακτος και καβουρδισμένων ξηρών καρπών.

Τιμή 4,96 €

Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 250ml 50τεμ

Το Lux-Plast ποτήρι νερού διαφανές No503 έχει χωρητικότητα 250ml και πωλείται σε συσκευασία των 50 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο για τη χρήση σε εκδηλώσεις, πάρτι, εκδρομές, για το σπίτι ή το γραφείο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό και είναι διαφανές, ώστε να είναι εύκολα ορατό το περιεχόμενό του. Ιδανικό για τη σερβιρισμα νερού και αναψυκτικών.

Τιμή 0,59 €

Μάκβελ κοφτό 500gr

Το απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα παιδιά, περισσότερο όμως οι μαμάδες γιατί είναι εύκολο και χορταστικό. Γίνεται ακόμη νοστιμότερο, όταν του προσθέτεις ελαιόλαδο και τριμμένη φέτα. Οι μεγαλύτεροι το απολαμβάνουν στο φούρνο με χταπόδι και λιαστή τομάτα ή σε μια χειμωνιάτικη σούπα μινεστρόνε με διάφορα λαχανικά εποχής.

Τιμή 1,14 €