• Νέο
  • Πακέτο
  • Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 6x30τεμ
  • Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 6x30τεμ
  • Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 6x30τεμ
  • Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 6x30τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDettol

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 6x30τεμ

Τα DETTOL ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 30τεμ. είναι το απόλυτο απαραίτητο προϊόν για κάθε σας καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού. Με την αντιμικροβιακή του σύνθεση, τα μαντηλάκια DETTOL εξαλείφουν το 99,9% των βακτηρίων και ιών, προσφέροντας σας μια αίσθηση απόλυτης καθαριότητας και προστασίας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν υγιή και ασφαλή τρόπο ζωής!
50820
1520807000199
11,00 €

Αντί για 11,21 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με λεμόνι 8x30τεμ

Τα DETTOL ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 30τεμ. - (LEMON) είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε την υγιεινή σας παντού και πάντα. Με το δροσερό άρωμα λεμονιού, αυτά τα μαντηλάκια θα σας δώσουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Εύκολα στη χρήση και βολικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας, τα DETTOL ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σας εξόρμηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας που προσφέρουν!
Τιμή 14,79 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt

Το Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση του σπιτιού σας. Με άρωμα λεμονιού που αναζωογονεί το περιβάλλον, αφήνει τα επιφανειακά καθαρά και απαλά. Αποκτήστε το τώρα και δώστε λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον!
Τιμή 3,12 €

Axion παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό με άρωμα λεμόνι 1,25lt

Έχει συμπυκνωμένη και παχύρευστη σύνθεση.

Καθαρίζει και λευκαίνει σε βάθος χάρη στο υποχλωριώδες νάτριο που περιέχει σε υψηλό ποσοστό.

Αφαιρεί αποτελεσματικά την μούχλα και τις μαυρίλες.

Εξουδετερώνει τις μυρωδιές και αρωματίζει υπέροχα.

Τιμή 1,39 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό απολυμαντικό pure powder fresh spray 750ml

Το Klinex Pure Hygiene απολυμαντικό σε σπρέι 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και υγιεινό. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας ένα αίσθημα φρεσκάδας και ασφάλειας. Μην αφήνετε τους μικροοργανισμούς να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Klinex Pure Hygiene για έναν καθαρό και υγιή χώρο!
Τιμή 2,88 €
Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 750ml Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 750ml
Περιορισμένη προσφορά!

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 750ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Pink Power προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,85 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Όλυμπος ταχίνι με κακάο 300gr

Φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Τιμή 3,51 €

Elephant twisted πρέτσελς θαλασσινό αλάτι και μέλι 70gr

Η ανατρεπτική γεύση του Elephant twisted pretzel 70gr με θαλάσσιο αλάτι και μέλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 0,98 €

Wc net block wc pink flowers 36,5gr

Καθαριστικό block της εταιρείας Wc Net, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,95 €

Roshen crazy bee καραμέλες 6 fruit juices 200gr

Roshen Crazy Bee καραμέλες είναι μια γευστική συλλογή καραμέλων με διάφορα φρούτα και χυμούς. Κάθε συσκευασία περιέχει 200γρ καραμέλες, με έξι διαφορετικές γεύσεις φρούτων. Απολαύστε τις καραμέλες Roshen Crazy Bee και ανακαλύψτε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,38 €

SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 8μετρο

Ανακαλύψτε το νέο SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 8μέτρων! Με την απόλυτη συνδυασμό αλουμινένιου φύλλου και αντικολλητικής επίστρωσης, αυτό το προϊόν θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Το ανθεκτικό αλουμινόχαρτο προσφέρει αποτελεσματική προστασία και το αντικολλητικό χαρτί εξασφαλίζει εύκολη απομάκρυνση των τροφίμων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για την κουζίνα σας!
Τιμή 3,37 €