• Νέο
  • Πακέτο
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one lemon breeze 6x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one lemon breeze 6x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one lemon breeze 6x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one lemon breeze 6x400ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDettol

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one lemon breeze 6x400ml

50813
1520807000193
24,98 €

Αντί για 25,30 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 6x400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray crisp linen 6x400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Η απολυμαντική δράση του Dettol σας εξασφαλίζει μια υγιεινή και ασφαλή περιβάλλον. Απολαύστε το δροσερό άρωμα του crisp linen και αισθανθείτε την αίσθηση της καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποκτήστε το Dettol all in one απολυμαντικό spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο διαβίωσ?
Τιμή 22,99 €
  • Πακέτο

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη πράσινη 2x750ml

Η Klinex ultra χλωρίνη παχύρρευστη πράσινη 2x750ml είναι το ιδανικό προϊόν για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την ισχυρή της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις μικροβιολογικές μόλυνσεις, εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Αποκτήστε την Klinex ultra χλωρίνη τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 3,43 €

Dettol πολυκαθαριστικό spray γενικής χρήσης με πράσινο μήλο 6x500ml

Ανανεωτικό, αρωματικό και απολυμαντικό, το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml σε πράσινο μήλο είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση και προστασία της οικογένειάς σας. Με την αξιόπιστη φόρμουλα της Dettol, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και ασφάλειας. Αφήστε το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml να φροντίσει για εσάς και την οικογένειά σας και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο ζωής.
Τιμή 12,59 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Klinex hygiene υγρά πανάκια καθαρισμού με λεμόνι 30τεμ

Τα Klinex υγρά πανάκια 30τεμ με άρωμα λεμονιού είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με μοναδική φόρμουλα που αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, τα Klinex υγρά πανάκια θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας κάθε μέρα!
Τιμή 1,88 €

Klinex hygiene απολυμαντικό on the go spray 75ml

Το Klinex hygiene απολυμαντικό spray on the go 75ml είναι το απόλυτο απολυμαντικό προϊόν που χρειάζεσαι για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου από βακτήρια και ιούς. Με τον εύκολο ψεκασμό του, μπορείς να απολυμάνεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις επιφάνειες και τα αντικείμενα που αγγίζεις καθημερινά. Μην το αφήνεις να σου ξεφύγει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σου προσφέρει!
Τιμή 1,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Moschato bello λευκός ημίξηρος οίνος 500ml

Οίνος ροζέ ημίξηρος, με έντονο αρωματικό χαρακτήρα που διακρίνεται απο ανθώδεις νότες “Bello Μοσχάτο”.

Ελληνικό προϊόν που παράγεται και εμφιαλώνεται απο την Μεσήμβρια Οινοποιητική.

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 12% Vol.

Γυάλινη φιάλη των 500 ml.

Τιμή 3,05 €

Anatoli κανέλλα σε ξύλο 50gr

Ανακαλύψτε την απαλή και ευωδιάζουσα κανέλλα σε ξύλο 50gr από την εταιρία Anatoli. Με την Anatoli κανέλλα, θα δώσετε μια μοναδική νότα γεύσης στις αγαπημένες σας συνταγές. Αφεθείτε στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 2,60 €

ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 30gr

Η σοκολάτα αμυγδάλου της Ιον είναι η απόλυτη απόλαυση για τις γλυκές στιγμές σας. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μεταξύ σοκολάτας και αμυγδάλου, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με κάθε δάγκωμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση της Ιον σοκολάτας αμυγδάλου και αφεθείτε σε μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία γεύσης.
Τιμή 0,82 €

Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml

Το Pantene λακ μαλλιών No4 volume 250ml της εταιρίας Pantene είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις όγκο και λάμψη στα μαλλιά σου. Με την ειδική του φόρμουλα, αυτό το προϊόν θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και ζωντανά από ποτέ. Απλά απλώστε το λακ στα μαλλιά σας και απολαύστε το αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
Τιμή 3,95 €