Χαρτοσακούλες

Ενεργά φίλτρα

Χαρτοσακούλες βεζέταλ καρώ 12x31cm 10kg

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία μαγειρικής με τις Χαρτολες Βεζέταλ καρώ 12x31cm 10kg! Αποκτήστε την τέλεια τεχνική ψησίματος και δώστε ένα νέο αέρα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Ανακαλύψτε την ποιότητα και την αντοχή τους και απολαύστε κάθε στιγμή στην κουζίνα σας!
Τιμή 40,80 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x22cm 10kg

Αποκτήστε τις καλύτερες χαρτοσακούλες κραφτ καφέ για το πρωινό σας! Ιδανικές για να απολαύσετε τον καφέ σας στο δρόμο, αυτές οι χαρτοσακούλες είναι πρακτικές και στυλάτες. Μεγέθος 12x22cm και χωρητικότητα 10kg, είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις αγορές σας. Αποκτήστε τις τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πρωινό!
Τιμή 32,07 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 10x35cm 10kg

Η χαρτοσακούλα κραφτ καφέ αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για κάθε αγορά σας. Με τις διαστάσεις 10x35cm και την ικανότητα να αντέχει έως και 10kg βάρος, αυτή η σακούλα είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε τις αγορές σας με ασφάλεια και άνεση. Απλή, αλλά πρακτική, αυτή η χαρτοσακούλα θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος για κάθε αγορά!
Τιμή 29,51 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x35cm 10kg

Μοναδικές και πρακτικές, οι χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x35cm 10kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να μεταφέρετε τα αγορίστικα σας αγορές με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένες από ανθεκτικό χαρτί, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε χρήση, ενώ η φυσική απόχρωση τους τις κάνει να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε τις τώρα και κάντε τις δικές σας!
Τιμή 29,51 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 9x22cm 10kg

Αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με τις καταπληκτικές χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 9x22cm 10kg! Ιδανικές για κάθε περίσταση, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τα αγαθά σας με στυλ και άνεση. Μη διστάσετε, αποκτήστε τις τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 29,51 €

Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές breakfast 12x28cm 10kg

Οι λευκές χαρτοσακούλες κραφτ breakfast διαστάσεων 12x28cm είναι ο τέλειος σύντροφος για το πρωινό σας. Με χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για να μεταφέρετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε την πρωινή σας ρουτίνα με στυλ και πρακτικότητα με αυτές τις κομψές και ανθεκτικές χαρτοσακούλες κραφτ.
Τιμή 32,06 €

Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές με αλουμίνιο ατύπωτες 12x22cm 10kg

Η λύση για την αποθήκευση και μεταφορά των αγαθών σας είναι εδώ! Οι λευκές χαρτοσακούλες κραφτ με αλουμίνιο είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και στυλ. Με διαστάσεις 12x22cm και χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι πρακτικές και ανθεκτικές. Αποκτήστε τις τώρα και δώστε στα προϊόντα σας την προστασία που χρειάζονται!
Τιμή 77,42 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού