• Duplo σοκολάτα με φουντούκι 48x26gr
  • Duplo σοκολάτα με φουντούκι 48x26gr

Duplo σοκολάτα με φουντούκι 48x26gr

50267
80052357
0,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος daim 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και ποιότητας. Απολαύστε την πλούσια κρεμώδη γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με τα τραγανά κομματάκια Daim που θα σας κάνουν να τη λατρέψετε. Αφεθείτε στην απόλαυση και αγοράστε τώρα τη Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr για να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 4,05 €

Milka σοκολάτα λευκή 100gr

Η Milka λευκή σοκολάτα 100gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να λιώνετε σε έναν παγωμένο ποταμό γάλακτος. Με την απαλή της γεύση και την κρεμώδη υφή, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Αφεθείτε στη γοητεία της Milka λευκής σοκολάτας και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,09 €

Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr

Η Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr είναι ένα απόλαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας Milka, των Oreo και του choco brownie είναι μοναδική και απολαυστική. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γλυκό ταξίδι με κάθε δόση από αυτή την υπέροχη σοκολάτα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει, αποκτήστε τη Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr τώρα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας
Τιμή 1,09 €

Terravita σοκολάτα mint and lime 100gr

Η Terravita σοκολάτα mint and lime 100gr είναι ένα απολαυστικό προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα του μέντας με τη γλυκιά οξύτητα του λάιμ. Με κάθε δαγκωνιά απολαμβάνετε έναν εκρηκτικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας ταξιδέψει. Αποκτήστε τη Terravita σοκολάτα mint and lime 100gr τώρα και ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει!
Τιμή 1,63 €

Lacta κέικ brookie 132gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Lacta κέικ brookie 132gr και αφεθείτε στην εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή.
Τιμή 2,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,44 €

Κύκλωψ κρεμάστρα ξύλινη

Η κρεμάστρα ρούχων της εταιρείας Cyclops σας βοηθάει να οργανώνετε την ντουλάπα σας και παράλληλα να εξοικονομείτε επιπλέον χώρο. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο, ένα ανθεκτικό υλικό που συνήθως χρησιμοποιείται για παλτό, σακάκια, μπουφάν, πλεκτά και άλλα.

Τιμή 1,01 €

Brava hot chili sauce 490gr

Η Brava hot chili sauce 490gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκρηκτική της γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα πικάντικου στις γεύσεις σας. Απολαύστε την με φαγητά όπως τα τάκος, οι πίτες ή ακόμα και σε σαλάτες για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Brava hot chili sauce 490gr!
Τιμή 3,55 €

Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα M/L/XL 100τεμ

Τα Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα σε μεγέθη M/L/XL είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα νιώσετε ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που τα φοράτε. Μην αφήνετε τίποτα να έρθει στον δρόμο της προστασίας σας - επιλέξτε Practic γάντια βινυλίου για αξιόπιστη προστασία και ασφάλεια.
Τιμή 2,78 €