• Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαυλίδης εργαστήρι

Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr

Τα Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη λιχουδιά χωρίς τύψεις. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτά τα σοκολατάκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να αγγίζετε τον παράδεισο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία γεύσης με τα Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr!
16124
7622201810306
7,16 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lacta σοκολάτα γάλακτος 30gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή και γίνεται το σύμβολο της αληθινής αγάπης!

Τιμή 0,85 €

Lacta σοκολάτα γάλακτος 200gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή και γίνεται το σύμβολο της αληθινής αγάπης!

Τιμή 3,22 €

ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου σε stick 35gr

Η νέα σοκολάτα αμυγδάλου της Ιον σε stick 35gr θα σας κάνει να αισθανθείτε μια απόλαυση χωρίς τέλος. Με την απαλή γεύση της σοκολάτας να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των αμυγδάλων, θα νιώσετε την απόλυτη ευχαρίστηση κάθε φορά που την δοκιμάζετε. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα, για μια γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,12 €
Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr

Η Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαρίστηση με κάθε δαγκωνιά. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας με γέμιση κακάο και τα τραγανά wafers θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Κανονική τιμή 1,49 € Τιμή 1,13 €
  • -0,36 €
  • -0,36 €

Terravita σοκολάτα hazelnuts 225gr

Η Terravita σοκολάτα hazelnuts 225gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας και των φουντουκιών. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή των φουντουκιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τη Terravita σοκολάτα hazelnuts 225gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV300 plus classic μαύρο 240gr

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εύκολη τοποθέτηση ή αλλαγή ακόμα και όταν δεν είναι άδεια! Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια καλαίσθητη χρωματική παλέτα, το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, στο γούστο σας ή στη διάθεσή σας!

Τιμή 4,66 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,79 €

Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε 300gr είναι η τέλεια προσθήκη στο τραπέζι σας! Με φρέσκα αβοκάντο και πιπεριά, αυτή η σάλτσα θα σας μεταφέρει αμέσως στις γεύσεις του Μεξικού. Απολαύστε την με τα tacos σας, τα νατς ή ακόμα και σαν dip για τα λαχταριστά λαχανικά σας. Ανακαλύψτε την πραγματική γεύση του Μεξικού με την Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε!
Τιμή 3,83 €

Foli fix σακούλες τροφίμων 1lt 20x30cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 1lt 20x30cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα. Με το Foli fix, μπορείτε να απολαμβάνετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε τις σακούλες Foli fix τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν! Αγοράστε τώρα
Τιμή 0,56 €

Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν στην παραδοσιακή γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε τις μόνες τους ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg και απολαύστε τη γεύση της Ελλάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 10,91 €