• Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg Λάβδας - 1
  • Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg Λάβδας - 2
  • Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg Λάβδας - 1
  • Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg Λάβδας - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΛάβδας

Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν στην παραδοσιακή γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε τις μόνες τους ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg και απολαύστε τη γεύση της Ελλάδας στο σπίτι σας!
15843
5201583072292
10,91 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Chupa chups fruit γλειφιτζούρια μεταλλικό κουτί 150x12gr

Τα Chupa Chups fruit γλειφιτζούρια σε μεταλλικό κουτί 150x12gr είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων φρούτων και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Chupa Chups, αυτά τα γλειφιτζούρια θα σας κάνουν να τα θέλετε όλα! Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση τους σε κάθε σας διάθεση.
Τιμή 22,75 €

Fini τσίχλα nuclear gum 50τεμ

Η Fini τσίχλες nuclear gum 50τεμ είναι το απόλυτο αναψυκτικό για το στόμα σας! Με μια μοναδική γεύση που θα σας καθηλώσει, αυτές οι τσίχλες θα σας κάνουν να θέλετε περισσότερο και περισσότερο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εθιστικό προϊόν τώρα!
Τιμή 12,03 €

Big Babol τσίχλες tongue painter stick 20τεμ

Η Big Babol τσίχλες tongue painter stick 20τεμ είναι το τέλειο επιδόρπιο για μικρούς και μεγάλους. Με μια μοναδική γεύση και τη δυνατότητα να ζωγραφίσετε τη γλώσσα σας, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Αποκτήστε τώρα τις Big Babol τσίχλες tongue painter stick 20τεμ και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,75 €

ΒΙΑΠ παστίλιες ευκάλυπτου μέντας 20x30gr

Οι ΒΙΑΠ παστίλιες ευκάλυπτου μέντας 20x30gr της εταιρίας Βιάπ είναι η τέλεια επιλογή για να ανακουφίσετε το λαιμό σας και να αναζωογονήσετε την αναπνοή σας. Με τη φρέσκια γεύση της ευκάλυπτου και της μέντας, αυτές οι παστίλιες θα σας χαρίσουν μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την αναζωογόνηση που προσφέρουν σε κάθε τους δόση.
Τιμή 16,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm

Το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, αυτό το φαγητοδοχείο θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και τα γεύματά σας πιο οργανωμένα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Sterk.
Τιμή 1,00 €

Caprice πουράκια 2x115gr

Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Μία μοναδική συνταγή που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές.

Τιμή 3,51 €

Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr

Ένα ανθεκτικό στη χρήση και στο χρόνο χαρτί κουζίνας, που συνδυάζει οικονομία και πρακτικότητα. Δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 2,42 €

Practic σπόγγος ασημί inox 25gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,27 €

Έλμα μαστίχα χίου με δυόσμο χωρίς ζάχαρη 10τεμ

Η Ελμα μαστίχα Χίου με δυόσμο χωρίς ζάχαρη 10τεμ είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη μοναδική γεύση της μαστίχας από τη Χίο με ένα αναζωογονητικό άρωμα δυόσμου. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Χίου σε κάθε δάγκωμα, χωρίς ζάχαρη για μια υγιεινή επιλογή. Αγοράστε τώρα τα 10τεμ προϊόντα της Έλμα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 7,62 €