• Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής sugo napoletana είναι μια γευστική σάλτσα της ιταλικής εταιρείας Barilla, με βάση τη ναπολιτάνικη κουζίνα. Έχει βάση ντομάτας και περιέχει επιπλέον μπαχαρικά και μυρωδικά που προσδίδουν μια πλούσια γεύση. Το βάζο περιέχει 400γρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή λαχταριστών ιταλικών πιάτων, όπως λαζάνια, σπαγγέτι ή ριζότο.
9255
8076809513692
3,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 289kJ/69kcal
Λιπαρά 4,0g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,5g
Υδατάνθρακες 6,3g
εκ των οποίων σάκχαρα 5,4g
Πρωτεΐνες 1,4g
Αλάτι 1,0g
Συστατικά
Τοματοπολτός 66%, συμπυκνωμένος τοματοπολτός 10%, κρεμμύδι 7%, νερό, καρότα 3,5%, ηλιέλαιο, ζάχαρη, αλάτι, σκόρδο 0,5%, θυμάρι 0,4%, σχοινόπρασο 0,2%, μαϊντανός 0,2%, αρωματική ύλη, μαύρο πιπέρι 0,01%.Χωρίς προσθήκη συντηρητικών. Χωρίς γλουτένη.
Συνθήκες Διατήρησης
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο για 5 ημέρες.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγονται στην Ιταλία για την BARILLA HELLAS A.E., Πάππου 26 & Ακράγαντος, 104 42 Αθήνα - Τηλ: 210 5197800

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto basilico e rucola 190gr

Πέστο της εταιρίας Barilla, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα ζυμαρικών, ντιπ, σάλτσα πίτσας, άλειμμα, ντρέσινγκ σαλάτας και πολλά άλλα. Προσοχή, το πέστο δεν πρέπει να βράζεται ή να μπαίνει σε καυτή κατσαρόλα, γιατί πικρίζει και χάνει το άρωμά του.

Τιμή 2,75 €

Primo gusto σάλτσα pesto genovese 190gr

Αυθεντική, κλασική συνταγή με αρωματικό βασιλικό και κουκουνάρι που δίνει στα Primo Gusto ζυμαρικά σας μια ιδιαίτερη, φίνα γεύση.

Χρησιμοποιείστε τη σάλτσα απευθείας στα ζυμαρικά χωρίς να τη ζεστάνετε.

Ιδανική και για pizza.

Τιμή 3,57 €

Primo gusto σάλτσα basilico 350gr

Η Primo gusto σάλτσα basilico 350gr είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα πιάτα σας με τον πιο φρέσκο και νόστιμο τρόπο. Η λεία υφή και η έντονη γεύση της βασιλικού θα σας μεταφέρουν αμέσως στην καρδιά της Ιταλίας. Απολαύστε τη σε πάστα, πίτσα ή σαν συνοδευτικό σε φρέσκα λαχανικά. Αγοράστε τώρα την Primo gusto σάλτσα basilico 350gr και δώστε νέα ζωή στα γεύματά σας!
Τιμή 3,51 €

Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας για ζυμαρικά 360gr

Η Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας για ζυμαρικά 360gr είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια γεύση φρεσκάδας και πλούσιας γεύσης στα πιάτα σας. Με φρέσκιες ντομάτες και μυρωδικά που ενισχύουν τη γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ιταλίας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή όπως σας αρέσει καλύτερα και ανακαλύψτε την απόλαυση της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας στο σπίτι σας.
Τιμή 2,34 €

Knorr σάλτσα μπολονέζ 60gr

Η νέα σαλτσα Knorr 60gr, μπολονέζ, θα σας μαγέψει με την απίστευτη γεύση της. Με φρέσκα υλικά και ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, αυτή η σαλτσα είναι ιδανική για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Απολαύστε τη σε σπαγγέτι, λαζάνια ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο πιάτο σας και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Condito μαγιονέζα light 500ml

Πλαισιώνει κάθε σας πιάτο, χωρίς να σας στερεί την μοναδική, πλούσια γεύση της κλασικής μαγιονέζας. Συνοδέψτε τα πιάτα σας με τη light Μαγιονέζα Condito, χωρίς να νιώθετε τύψεις και ενοχές!

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,60 €

Oral-b οδοντικό νήμα satin tape mint 25m

Το Oral-B οδοντικό νήμα satin tape mint 25m είναι ένα προϊόν που θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο στόμα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση και τη φρεσκάδα του μέντας, θα νιώσετε την πραγματική φροντίδα που προσφέρει στα δόντια σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 1,81 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος 45gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr είναι μια απολαυστική σοκολάτα που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Με την απαλή της υφή και την πλούσια γεύση γάλακτος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης. Αγοράστε τώρα την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 0,95 €

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας με 72% αμύγδαλο 100gr

Η υψηλή περιεκτικότητα της σε κακάο (72% συνολικά στερεά κακάο) σε συνδυασμό με την ειδική επεξεργασία και την τεχνογνωσία της ΙΟΝ, συνθέτουν ένα προϊόν με απαράμιλλη χαρακτηριστική γεύση, πλούσιο φυσικό και ευγενές άρωμα κακάο και μοναδική υφή. Η πλούσια γεύση του συμπληρώνεται και από τα ολόκληρα φρεσκοκαβουρντισμένα αμύγδαλα, σήμα κατατεθέν της σοκολάτας ΙΟΝ Αμυγδάλου.

Τιμή 2,17 €