• Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto calabrese 190gr

BARILLA σάλτσα πέστο για ζυμαρικά με πιπεριές και τυρί ρικότα.

Χωρίς συντηρητικά.

2335
8076809517751
2,75 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 1343kJ/ 325kcal
Λιπαρά 29g
εκ των οποίων κορεσμένα 40g
Υδατάνθρακες 12,2g
εκ των οποίων σάκχαρα 6g
Φυτικές ίνες 1,5g
Πρωτεΐνες 3g
Αλάτι 2,75g
Συστατικά
Κόκκινες πιπεριές 37%, ηλιέλαιο, ΤΥΡΙ ρικότα 14% (ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΓΑΛΑ), σιρόπι γλυκόζης, κρεμμύδι, συμπυκνωμένος τοματοπολτός, αλάτι, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, ΤΥΡΙ Pecorino Romano ΠΟΠ (πρόβειο ΓΑΛΑ), ΤΥΡΙ Grana Padano ΠΟΠ (ΓΑΛΑ, λυσοζύμη ΑΥΓΟΥ), άμυλο ρυζιού, ζάχαρη, ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ, τσίλι 0,1%, ρίγανη, φυσική αρωματική ύλη (ΓΑΛΑ).

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο για 5 ημέρες.
Στοιχεία Προμηθευτή
BARILLA HELLAS A.E, Πάππου 26 & Ακράγαντος, 104 42 Αθήνα, Αττική - Τηλ.: 210 519 7800

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας πικάντικη 360gr

Η πικάντικη σάλτσα ντομάτας Αλμωπία 360gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια ξεχωριστή γεύση στα πιάτα σας. Με φρέσκα ντομάτες και μυρωδικά που αγκαλιάζουν κάθε δυνατή νότα γεύσης, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει σε γευστικά μονοπάτια που δεν έχετε φανταστεί ποτέ. Απολαύστε τη με ζυμαρικά, πίτσα, κρέας ή ακόμα και σαν dip για τα τσιπς σας. Αφεθείτε στη γεύση και απολαύστε κάθε μπουκιά με την Αλμωπία!
Τιμή 2,34 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών με τόνο 400gr

Η Barilla σάλτσα τόνου 400gr είναι η τέλεια προσθήκη στα πιάτα σας! Με φρέσκο τόνο και πλούσια γεύση, θα σας ταξιδέψει στην Ιταλία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε την σε πάστα, ρύζι ή ακόμα και σε σάντουιτς για μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,20 €

Knorr σάλτσα ναπολιτάνα 49gr

Η Knorr σάλτσα Napoltana σε συσκευασία 49gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη νότα στα πιάτα σας. Με φρέσκα, ποιοτικά υλικά και μια μοναδική συνταγή, αυτή η σάλτσα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη σε ζυμαρικά, πίτσα ή όπως εσείς προτιμάτε και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,19 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών toscana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια νόστιμη νότα Ιταλίας στις συνταγές σας. Με φρέσκα συστατικά και αυθεντική γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της τοσκανικής κουζίνας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια μοναδική γεύση. Αγοράστε τώρα τη Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr και ανακαλύψτε τη γεύση της Ιταλίας στο πιάτο σας.
Τιμή 3,70 €

Primo gusto σάλτσα siciliana 350gr

Η σάλτσα siciliana της Primo Gusto είναι μια απόλαυση για τις γεύσεις σας. Με φρέσκα ντομάτες και αρωματικά μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στη γεύση της Σικελίας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή ψητά φαγητά και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τη σάλτσα siciliana της Primo Gusto και αναβαθμίστε τα γεύματά σας!
Τιμή 3,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Λουμίδης καφές ελληνικός ντεκαφεινέ 143gr

Μια απολαυστική επιλογή καφέ, για όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδανική για όσους αποφεύγουν την καφεΐνη.

Η αφαίρεση της καφεΐνης γίνεται με 100% φυσικό τρόπο: αποκλειστικά με την χρήση νερού, διατηρώντας το άρωμα και την γεύση του καφέ. Οι κόκκοι βυθίζονται σε νερό και η καφεΐνη που είναι από τη φύση της μια υδατοδιαλυτή ουσία, σιγά σιγά απομακρύνεται.

Xρησιμοποιείται για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 4,03 €

Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper No3 26x35cm 5lt 20τεμ

Οι Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper No3 26x35cm 5lt 20τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Foodpack, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα. Αποκτήστε τώρα τις Foodpack σακούλες τροφίμων και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,61 €

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Για όσους επιθυμούν μια κλασική & ευέλικτη οδοντόβουρτσα με "εξερευνητική" δράση. Οι στρογγυλεμένες ίνες και το προφίλ θυσάνων προσφέρουν καλύτερη πρόσβαση ανάμεσα στα δόντια. Επιπλέον, η "εξυπνη” επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας, είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από αυτή βακτήρια, μία από τις βασικές αιτίες της κακοσμίας του στόματος

Τιμή 2,39 €

Ελαφρόπετρα 12cm

Η Ελαφρόπετρα 12cm είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν ποιότητα και αισθητική στον χώρο τους. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την ανθεκτική της κατασκευή, η Ελαφρόπετρα 12cm θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Τιμή 0,31 €

Jumbo crunchy chips με αλάτι χωρίς γλουτένη 90gr

Οι Jumbo crunchy chips με αλάτι χωρίς γλουτένη 90gr της εταιρίας Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την τραγανή τους υφή και την απολαυστική γεύση του αλατιού, θα σας κάνουν να θέλετε να τα απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δεν περιέχει γλουτένη!
Τιμή 1,12 €