• Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto alla genovese 500gr
  • Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto alla genovese 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarilla

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto alla genovese 500gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής Pesto alla Genovese 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια ιταλική νότα στα πιάτα σας. Με φρέσκα βότανα και παρθένο ελαιόλαδο, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Γένοβας με κάθε μουσουλμάνιση. Απολαύστε τη σε ζυμαρικά, σάντουιτς ή ως dip και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Ιταλίας.
15552
2114495300014
11,77 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών ragu rich contadina 400gr

Η Barilla Ragù Rich 400gr Contadina είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα και να ανακαλύψετε μια νέα εμπειρία γευστικής ηδονής. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τη Barilla Ragù Rich 400gr Contadina και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 3,22 €

Primo gusto σάλτσα basilico 350gr

Η Primo gusto σάλτσα basilico 350gr είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα πιάτα σας με τον πιο φρέσκο και νόστιμο τρόπο. Η λεία υφή και η έντονη γεύση της βασιλικού θα σας μεταφέρουν αμέσως στην καρδιά της Ιταλίας. Απολαύστε τη σε πάστα, πίτσα ή σαν συνοδευτικό σε φρέσκα λαχανικά. Αγοράστε τώρα την Primo gusto σάλτσα basilico 350gr και δώστε νέα ζωή στα γεύματά σας!
Τιμή 3,51 €

Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & θυμάρι 360gr

Η Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & θυμάρι 360gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα πιάτα σας με φρέσκια και αρωματική γεύση. Απολαύστε τη σε πάστα, σάλτσα, ή ακόμα και σαν βάση για πίτσα. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της Αλμωπίας και δώστε νέα γεύση στα πιάτα σας!
Τιμή 2,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg
Περιορισμένη προσφορά!

Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το σιτάρι είναι από τους πιο διαδεδομένους αλλά και από τους πιο πολυτιμότερους δημητριακούς καρπούς. Αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας. Η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών σιταριού προσδίδει στο Αλεύρι Αλλατίνη εξαιρετική ποιότητα καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις χρήσεις. Από εμάς που μας εμπιστεύεστε χρόνια τώρα, για εσάς που ξέρετε να προσφέρετε φροντίδα και ζεστασιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κανονική τιμή 5,23 € Τιμή 3,28 €
  • -1,95 €
  • -1,95 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 4,5lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 4,5lt της εταιρίας Fresh Box είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό! Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να φυλάξετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια και να τα μεταφέρετε εύκολα. Το καπάκι του εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη διατήρηση των γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 3,71 €

D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητά του, το σφουγγάρι D&D θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε τις λεκέδες και τη βρωμιά να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το D&D σφουγγάρι κουζίνας 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,39 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AAA LR03 1.5V κατάλληλες για  όλες τις ψηφιακές συσκευές που δέχονται μπαταρίες τύπου ΑAA.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 1,27 €

Harpic υγρό καθαριστικό λεκάνης power plus 750ml

Το Harpic gel 750ml Power Plus Original είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα στο μπάνιο σας. Με τη δύναμη της σύνθεσής του, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λεκέδες και τα βακτήρια, αφήνοντας ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Harpic gel 750ml Power Plus Original σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο μπάνιο κάθε φορά.
Τιμή 2,00 €