• Περμανθούλης άχνη ζάχαρη 400gr
  • Περμανθούλης άχνη ζάχαρη 400gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠερμανθούλης

Περμανθούλης άχνη ζάχαρη 400gr

48854
5200110650330
0,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση βανίλια 428gr

Μείγμα για σπιτικό παγωτό με αγνά υλικά και πλούσια γεύση, που παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, με σίγουρη επιτυχία.

Απλά χτυπήστε με κρύο γάλα και είναι έτοιμο. Πραγματικά απολαυστικό, αποτελεί μία πολύ γευστική και οικονομική λύση για όλη την οικογένεια.

Τιμή 3,57 €

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση φράουλα 427gr

Το Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση φράουλα 427gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και φρεσκάδας. Με την απίστευτη γεύση της φράουλας και την κρεμώδη υφή του, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από απόλαυση και ικανοποίηση. Απολαύστε το μόνο του ή προσθέστε το σε παγωτό για μια ακόμη πιο απολαυστική εμπειρία. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ανακαλύψουν την πραγματική γεύση της ευτυχίας.
Τιμή 4,01 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml

Το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml είναι ένα προϊόν που θα φωτίσει τις δημιουργίες σας με το λαμπερό του χρώμα. Με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να δώσετε ένα μοναδικό στυλ στα γλυκά σας και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml τώρα και αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας!
Τιμή 1,79 €

Bonomi σφολιατίνια με γλάσο 135gr

Τα Bonomi σφολιατίνια με γλάσο 135gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε σε ένα γλυκό ονειροπόλο κήπο. Με την τραγανή υφή του σφολιατίνι και το γεμάτο γλάσο, αυτά τα νόστιμα γλυκά θα σας κάνουν να θέλετε να τα απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα Bonomi σφολιατίνια με γλάσο 135gr σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,16 €

Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr

Η Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr είναι η τελεία προσθήκη στη γεύση και την απόλαυση των γλυκών σας δημιουργιών. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας και την απαλή, κρεμώδη υφή της, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Αφήστε τη Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση.
Τιμή 3,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκνος τοματοχυμός 370gr Κύκνος τοματοχυμός 370gr
Περιορισμένη προσφορά!

Κύκνος τοματοχυμός 370gr

Χυμός τομάτας σε χάρτινη συσκευασία, πλούσιος σε θρεπτικές ουσίες και αντιοξειδωτικά, πίνεται σκέτος ή σαν συμπλήρωμα στα κοκτέιλ, αλλά είναι και ιδανικός για πιο ελαφρύ μαγείρεμα.

Κανονική τιμή 0,72 € Τιμή 0,68 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €
Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr

Η Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαρίστηση με κάθε δαγκωνιά. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας με γέμιση κακάο και τα τραγανά wafers θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Κανονική τιμή 1,49 € Τιμή 1,13 €
  • -0,36 €
  • -0,36 €

Lotus biscoff μπισκότα για καφέ 250gr

Lotus Biscoff μπισκότα για καφέ 250gr - Το τέλειο συνοδευτικό για τον πρωινό σας καφέ! Απολαύστε την μοναδική γεύση των Lotus Biscoff μπισκότων, ένα από τα πιο αγαπημένα μπισκότα σε όλο τον κόσμο. Με την τραγανή υφή και την γλυκιά γεύση τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα ακόμα κομμάτι. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία στον καφέ σας!

Τιμή 3,03 €

Felce azzurra αφρόλουτρο μαύρη ορχιδέα 650ml

Το Felce azzurra αφρόλουτρο Black Orchid 650ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και απόλαυσης. Η μυστηριώδης μυρωδιά του μαύρου ορχιδέα θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι με κάθε χρήση. Αφεθείτε στην πολυτέλεια αυτού του προϊόντος και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί.
Τιμή 2,77 €