• Et Plast πιγκάλ τετράγωνο
  • Et Plast πιγκάλ τετράγωνο
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et Plast πιγκάλ τετράγωνο

Το Et Plast πιγκάλ τετράγωνο σε γκρι χρώμα είναι η τέλεια προσθήκη για τον χώρο σας. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτική του κατασκευή, θα σας προσφέρει λύση στην αποθήκευση των αντικειμένων σας με στυλ. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
17402
5201856060964
4,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne αποφρακτήρας τρόμπα

Ο Cisne αποφρακτήρας τρόμπα είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και αποχετεύσεων. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Cisne, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα κάνει τη δουλειά του με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν Cisne αποφρακτήρα τρόμπα για το σπίτι σας και να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,09 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεπέραστο προϊόν!

Τιμή 4,00 €

Estia πιγκάλ σε ματ διάφορα χρώματα

Estia πιγκάλ σε ματ διάφορα χρώματα είναι η τέλεια επιλογή για να ανανεώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή του σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή του θα δώσει έναν αέρα φινέτσας στον χώρο σας. Αποκτήστε το Estia πιγκάλ σε ματ χρώματα τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Τιμή 5,50 €

Κύκλωψ πιγάλ κλειστό τουαλέτας Νο35

Η Κύκλωψ πιγάλ κλειστό τουαλέτας Νο35 είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας προσφέρει άνεση και αισθητική στο χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 3,74 €

Κορυφαία προϊόντα

El Greco τσάι του βουνού με εσπεριδοειδή 20x1,3gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας El Greco προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 3,28 €

3άλφα ρεβύθια χονδρά 500gr

Από τα νοστιμότερα ψυχανθή της ελληνικής κουζίνας χωρίς φλούδα. Ιδανικά για σούπα ή παραδοσιακές συνταγές. Τα ρεβύθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.

Τιμή 3,22 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με gianduia 180gr

Μπισκότα Soft Βρώμης με κρέμα Gianduia που συνδυάζουν τη πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρώμης, με νότες σοκολάτας, δημιουργώντας ένα υγιεινό & θρεπτικό σνακ χωρίς Ζάχαρη.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), φουντούκια και καρπούς με κέλυφος.

Τιμή 1,87 €

Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr

Η Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του γάλακτος και την τραγανή υφή της σοκολάτας, αυτή η σοκοφρέτα θα σας καταπλήξει με την απολαυστική γεύση της. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 13,07 €