• Cisne ρολό απορροφητικό 14m
  • Cisne ρολό απορροφητικό 14m
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne ρολό απορροφητικό 14m

48474
8410347101582
10,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Swiffer duster ανταλλακτικά 7τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ είναι το τέλειο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και το βρωμιά από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και γρήγορα. Αφήνουν τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή υπολείμματα σκόνης. Αγοράστε σήμερα τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο σπίτι σας!
Τιμή 4,53 €

Cisne πανί μικροϊνών για τζάμια κρύσταλλα 38x40cm

Οικολογικό πανί πολλών χρήσεων που εφαρμόζεται νωπό για καθάρισμα και ξεσκόνισμα επιφανειών (έπιπλα, τζάμια, κρύσταλλα κτλ.) και δεν χρειάζεται η χρήση χημικών. Με σύνθεση 80% πολυεστέρας και 20% πολυαμίδη

Τιμή 1,85 €

Cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης 17x25cm 2τεμ

Η cisne πετσέτα μικροϊνών γενικής χρήσης έχει διαστάσεις 17x25cm και περιλαμβάνει 2 τεμάχια. Είναι κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις και προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Ιδανική για το μπάνιο, την κουζίνα, το γυμναστήριο και άλλες καθημερινές δραστηριότητες.
Τιμή 1,85 €

Practic πανί μικροϊνών 30x30cm 7τεμ

Το Practic πανί μικροϊνών 30x30cm 7τεμ είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία μικροϊνών, αυτά τα πανιά είναι απαλά στην επιφάνεια και αφήνουν τα προϊόντα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν στον καθημερινό σας καθαρισμό!
Τιμή 2,58 €

Swiffer duster kit μαγικό φτερό με 5 ανταλλακτικά

Το Swiffer Duster Kit είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Με τα 5 ανταλλακτικά που περιλαμβάνονται, μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και τις τρίχες από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με μια απλή κίνηση. Ξεχάστε τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμοών και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα του Swiffer Duster Kit σήμερα!
Τιμή 5,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela θήκη ρούχων 90x50x50cm

Μπορείτε να βρείτε μια θήκη ρούχων των διαστάσεων 90x50x50cm στην εταιρεία Sidirela. Αυτή η θήκη είναι ιδανική για την αποθήκευση ρούχων και άλλων αντικειμένων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σπίτια, γραφεία ή ακόμη και σε αποθήκες. Επικοινωνήστε με την Sidirela για περισσότερες πληροφορίες και για να αγοράσετε αυτή τη θήκη ρούχων.

Τιμή 2,67 €

Ματίνα τσάι βουνού 25gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Matina προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,03 €

Mastiqua ανθρακούχο νερό με μαστίχα & λεμόνι 330ml

Ελληνική Λεμονάδα με Μαστιχόνερο. Το Mastiqua Greek Lemonada, με 7% χυμό λεμονιού, είναι μια ολοκαίνουρια πρόταση απόλαυσης για όλες τις ώρες της ημέρας! Μια Αυθεντική σπιτική λεμονάδα με Mastiqua. αυθεντικό “μεσογειακό” νερό, για όλες τις ώρες. Η ξεχωριστή γεύση και οι ευεργετικές ιδιότητες ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΕΛΛΑΔΑ

Τιμή 1,66 €

Okf smoothie mixed fruits yellow 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Yellow Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από ανάνα, λευκά σταφύλια και μάνγκο. Το κίτρινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €

Altura τόνος σε νερό 160gr

Τόνος κονσέρβα σε νερό, ιδανικός για σαλάτες, σάντουιτς, μακαρονάδες και πολλές άλλες γευστικές δημιουργίες!

Τιμή 2,15 €