• Happy house οδοντογλυφίδες επενδεδυμένες 1000τεμ
  • Happy house οδοντογλυφίδες επενδεδυμένες 1000τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHappy House

Happy house οδοντογλυφίδες επενδεδυμένες 1000τεμ

48972
5206971005357
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ

Οι Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε οικιακό ιατρείο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την υγιεινή του στόματός σας με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ σήμερα και ανακαλύψτε την διαφορά στην ποιότητα και την απόδοση!
Τιμή 1,74 €

Vienna βάση οδοντογλυφίδας

Η Vienna βάση οδοντογλυφίδας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία οδοντιάτρο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, η Vienna βάση οδοντογλυφίδας εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή κάθε διαδικασίας οδοντιατρικής εργασίας. Αποκτήστε την τώρα και εξασφαλίστε την καλύτερη ποιότητα στην εργασία σας!
Τιμή 1,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Babylino sensitive πάνες no1 2-5kg 26τεμ

Οι Babylino sensitive πάνες no1 2-5kg 26τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος να προστατεύσετε το μωρό σας με άνεση και ασφάλεια. Με την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική απορροφητικότητα τους, οι πάνες Babylino είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε μικρό πρίγκιπα ή πριγκίπισσα. Αποκτήστε τις σήμερα και αφήστε το μωρό σας να απολαύσει την άνεση που του αξίζει!
Τιμή 4,85 €

Xxl χαρτί κουζίνας 60m

Το XXL χαρτί κουζίνας 60m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τη μεγάλη του μήκος, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ανησυχείτε για αντικατάσταση. Είναι απαλό στην αφή και απορροφητικό, κάνοντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στον καθημερινό σας βίο!
Τιμή 2,14 €

3άλφα φάβα κομμένη 500gr

Η Φάβα Κομμένη 3αλφα, ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων και διαθέτει μία γλυκιά γεύση και κρεμώδη υφή. Είναι το πιο γνώριμο συνοδευτικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας.

Τιμή 2,17 €

Simba γατοτροφή πατέ ψάρι 100gr

Υγρή τροφή σε μορφή πατέ, από την Simba, κατάλληλη για ηλικιωμένες γάτες. Είναι ιδανική για αυτό το στάδιο της ηλικίας, όπου οι γάτες έχουν χαμηλές ενεργειακές ανάγκες.

Τιμή 0,49 €