• Vienna βάση οδοντογλυφίδας Vienna - 1
  • Vienna βάση οδοντογλυφίδας Vienna - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVienna

Vienna βάση οδοντογλυφίδας

Η Vienna βάση οδοντογλυφίδας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία οδοντιάτρο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, η Vienna βάση οδοντογλυφίδας εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή κάθε διαδικασίας οδοντιατρικής εργασίας. Αποκτήστε την τώρα και εξασφαλίστε την καλύτερη ποιότητα στην εργασία σας!
19144
1914419144
1,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ

Οι Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε οικιακό ιατρείο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την υγιεινή του στόματός σας με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ σήμερα και ανακαλύψτε την διαφορά στην ποιότητα και την απόδοση!
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Aim οδοντόβουρτσα comfort plus μαλακή 3τεμ

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Τιμή 1,85 €

Agros χυμός μπανάνα & βύσσινο 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από μπανάνα / βύσσινο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 1,24 €

Stamos μπουγάτσα με κρέμα 560gr

Η μπουγάτσα με κρέμα είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που αποτελείται από λεπτές φύλλο πίτας γεμισμένες με γλυκιά κρέμα. Η μπουγάτσα Stamos είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και προσφέρει μια νόστιμη εμπειρία γεύσης. Η συσκευασία των 560gr προσφέρει αρκετή ποσότητα για να απολαύσετε αυτό το γλυκό με την οικογένεια και τους φίλους σας. Απολαύστε τη μπουγάτσα Stamos με κρέμα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία!

Τιμή 2,35 €

Κύκνος τοματοπολτός 28-30% 200gr

Παραδοσιακός πελτές με πλούσια γεύση τομάτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 1,12 €

WhoCares άμμος υγιεινής γάτας με άρωμα λεβάντας 5kg

Η άμμος υγιεινής γάτας με άρωμα λεβάντας από την εταιρεία WhoCares είναι κατάλληλη για την υγιεινή της γάτας σας. Η άμμος αυτή συνήθως προσφέρει απορροφητικότητα, ελέγχει την οσμή και προσθέτει ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας που βοηθά στην διατήρηση του χώρου της γάτας σας φρέσκο και ευωδιαστό.

Τιμή 3,76 €