• Happy house οδοντογλυφίδες χύμα 1000τεμ
  • Happy house οδοντογλυφίδες χύμα 1000τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHappy House

Happy house οδοντογλυφίδες χύμα 1000τεμ

48975
5206971005388
0,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vienna βάση οδοντογλυφίδας

Η Vienna βάση οδοντογλυφίδας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία οδοντιάτρο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, η Vienna βάση οδοντογλυφίδας εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή κάθε διαδικασίας οδοντιατρικής εργασίας. Αποκτήστε την τώρα και εξασφαλίστε την καλύτερη ποιότητα στην εργασία σας!
Τιμή 1,67 €

Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ

Οι Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε οικιακό ιατρείο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την υγιεινή του στόματός σας με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις Cover οδοντογλυφίδες πλαστικές 280τεμ σήμερα και ανακαλύψτε την διαφορά στην ποιότητα και την απόδοση!
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela δοχείο φαγητού ανοξείδωτο με δισκάκι για σχολείο-κάμπινγκ

Το Sidirela δοχείο φαγητού ανοξείδωτο με δισκάκι είναι ο ιδανικός σύντροφος για το σχολείο ή το κάμπινγκ σας. Με την ποιότητα και την αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα, το Sidirela δοχείο θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Η πρακτικότητα του δισκακίου του σας επιτρέπει να έχετε όλα τα απαραίτητα μαζί σας, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το Sidirela δοχείο φαγητού τώρα και εντυπωσιάστε τους πάντες!
Τιμή 4,30 €

Farcom biosar σαμπουάν για βαμμένα ταλαιπωρημένα μαλλιά 3,5lt

Το σαμπουάν FARCOM BIOSAR για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει και να φροντίζει τα μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασία με βαφές.

Τιμή 6,11 €

Ιωνίς πυρηνέλαιο 1lt

Πυρηνέλαιο της εταιρείας Nutria, το οποίο είναι ένα λάδι το οποίο παράγεται από τον πυρήνα του ελαιοκάρπου. Είναι ελαφρύ με απαλή ήπια γεύση και ουδέτερο άρωμα. Ενδείκνυται για τηγάνισμα, αφού αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι οικονομικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τηγάνι το ίδιο πυρηνέλαιο 3-4 φορές, λόγω του μεγάλου σημείου καύσης του. Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (ελαϊκό οξύ) τα οποία έχουν ευεργετική επίδραση στην καρδιά, γιατί μειώνουν την «κακή» χοληστερόλη (LDL). Περιέχει επίσης λίγα κορεσμένα λιπαρά οξέα, πράγμα ευεργετικό για την καρδιά.

Τιμή 7,43 €

Χιών αλάτι ψιλό 500gr

Συσκευασία μαγειρικού αλατιού 500γρ. (με έκπτωση 20%) που περιέχει θαλασσινό αλάτι σε ομοιόμορφους κρυσταλλικούς κόκκους, απολύτως καθαρό, φυσικά λευκό, ιωδιούχο χωρίς πρόσθετα ροής.

Τιμή 0,57 €

Midland luncheon meat Δανίας 200gr

Χοιρινό κρέας, συνδετικός ιστός χοιρινού κρέατος, ιωδιούχο αλάτι, καρυκεύματα, δεξτρόζη, ζάχαρη, αρτυματικές ύλες, εκχυλίσματα μπαχαρικών, φυτικό λάδι, κρεμμύδια, μπαχαρικά, συντηρητικό, πιπέρι. Μπορεί να περιέχει ίχνη από μουστάρδα.

Τιμή 2,06 €