• ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
  • ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠΑΝ Ζαφειρόπουλος

ΠΑΝ ξύδι κρέμα βαλσάμικο 250ml

Η κρέμα βαλσάμικο της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη μαγειρική. Με την πλούσια γεύση του ξυδιού και την κρεμώδη υφή του, αυτή η κρέμα βαλσάμικο θα δώσει ένα μοναδικό άγγιγμα σε κάθε πιάτο που φτιάχνετε. Απολαύστε την σε σαλάτες, ψητά λαχανικά, κρέας και τυριά και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά τη μαγειρική.
16235
2113292200015
3,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Musto μηλόξυδο 400ml

Μηλόξιδο της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παρασκευάζεται από χυμό μήλων στον οποίο προστίθεται μαγιά και μέσω της διαδικασίας της ζύμωσης μετατρέπεται σε ξίδι. Διαθέτει έντονη γεύση και μυρωδιά, και χρησιμοποιείται στις σαλάτες αλλά και για την παρασκευή μαρινάδων και σαλτσών για κρέας ή ψάρι. Μπορείτε να το καταναλώσετε είτε προσθέτοντας το στις μαγειρικές παρασκευές σας, είτε αραιώνοντας 1-2 κουταλιές της σούπας σε ένα ποτήρι νερό. Συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης, μειώνοντας έτσι τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Επίσης, το οξικό οξύ του ξιδιού επιδρά θετικά ακόμη και στην αρτηριακή πίεση. Επιπλέον από τις καρδιοπροστατευτικές του ιδιότητες, το μηλόξιδο αποτελεί και ένα καλλυντικό μαλλιών. Ο ψεκασμός των μαλλιών με μηλόξιδο αποτελεί ένα φυσικό μαλακτικό καθώς κάνει τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

Τιμή 0,69 €

Τοπ ξύδι pro από κόκκινο κρασί χωρίς γλουτένη 2lt

Το Τοπ ξύδι pro από κόκκινο κρασί χωρίς γλουτένη 2lt της εταιρίας ΤΟΠ είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα του και την απουσία γλουτένης, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,81 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με φραγκοστάφυλο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml

Το Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, το Balsamico ξύδι θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ενδιαφέροντα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,17 €

Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml

Το Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml της εταιρίας ΤΟΠ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με τη λεπτή γεύση του λευκού κρασιού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες ή ακόμα και σε κοκτέιλ για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το Τοπ ξύδι τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 400ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 2,25 €

Ζαναέ κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας 280gr

Τα Κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας αποτελούν ένα θαυμάσιο γεύμα που θα ικανοποιήσει αυτούς που αγαπούν το κρέας και όχι μόνο! Παράγονται από προσεκτικά επιλεγμένο βοδινό κρέας, το οποίο περνά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου διεθνών προδιαγραφών, ζυμώνεται με όλα τα αρωματικά φυσικά συστατικά, μορφοποιείται και μαγειρεύεται σε μια εύγεστη σάλτσα τομάτας. Απολαύστε τα μόνα τους σαν κύριο πιάτο ή σαν ορεκτικό!

Τιμή 3,07 €

Condito ketchup american style 250gr

Από ελληνικές τομάτες

Kατάλληλη για vegans, vegetarians & για νηστεία

Χωρίς γλουτένη

Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, που συνοδεύει τέλεια κάθε σας πιάτο. Από σάντουιτς, burgers, hot dogs, chicken nuggets και πατάτες τηγανητές, μέχρι και ζυμαρικά. Η πλούσια γεύση που “μεταμορφώνει” κάθε σας γεύμα, δίνοντάς του την αξία που του αρμόζει!

Τιμή 1,35 €

Estia σουπλά μαγειρικών σκευών μεταλλικό

Τα σουπλά μαγειρικών σκευών Estia είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μεταλλικό υλικό, τα σουπλά αυτά θα φέρουν έναν αέρα πολυτέλειας και λειτουργικότητας στην κουζίνα σας. Με την απαράμιλλη αντοχή και ανθεκτικότητά τους, τα σουπλά Estia θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη απόλαυση κάθε μαγειρικής σας δημιουργίας. Αποκτήστε τα σήμερα και αναβαθμίστε την κου
Τιμή 3,52 €