• Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
  • Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
  • Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
  • Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
  • Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
  • Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
  • Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
  • Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
  • Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
  • Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
  • Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
  • Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml

Ο αφρός ξυρίσματος Nivea Sensitive 250ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα απαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Η μοναδική του φόρμουλα προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ παρέχει ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας. Αφήνει το δέρμα απαλό και λείο μετά το ξύρισμα, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και φρέσκοι. Αποκτήστε τον Nivea αφρό ξυρίσματος Sensitive 250ml τώρα και απολαύστε ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρ
26669
4005808269211
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, TEA-Stearate, Isobutane, Laureth-23, Glycerin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Maltodextrin, Tocopheryl Acetate, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Potassium Stearate, Butane, Propane, Piroctone Olamine, Linalool, Parfum.
Οδηγίες Χρήσης
Ανακινήστε καλά πριν την χρήση / κρατήστε το δοχείο όρθιο.
Απλώστε σε βρεγμένο πρόσωπο, κάντε απαλό μασάζ και ξυρίστε απαλά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε με νερό.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή:
Δοχείο υπό πίεση. Μπορεί να σπάσει αν θερμανθεί.
Να διατηρείται μακριά από εστίες θερμότητας, καυτές επιφάνειες, σπίθες, φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης.
Μην καπνίζετε.
Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση.
Να προφυλάσσεται από τις ακτίνες του ήλιου.
Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία ανώτερη των 50°C.
Να διατηρείται μακριά από παιδιά.
Περιέχει εύφλεκτα συστατικά σε αναλογία 4% κατά μάζα.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
BEIERSDORF HELLAS Α.Ε., Θεοτοκοπούλου 4, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα – Τηλ: 210 6600000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Noxzema αφρός ξυρίσματος menthol 300ml

Ο αφρός ξυρίσματος Noxzema Extra Fresh Menthol περιποιείται απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα, χαρίζοντας άνετο ξύρισμα. Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει την μαλακτική και καταπραϋντική δράση της Βιταμίνης Ε με την αναζωογονητική και ζωηρή επίδραση της μέντας, χαρίζοντας ένα παρατεταμένο αίσθημα ευεξίας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 3,03 €

Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες

Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι διπλής αιχμής. Με επικάλυψη χρωμίου και πολυμερούς. Κάθε λεπίδα είναι ατομικάσυσκευασμένη και τοποθετημένη σε κουτί των 5. Καλύτερη υγιεινή, πιο βαθύ και ασφαλές ξύρισμα. Πιο κανονισμένη αιχμή.

Τιμή 10,84 €

Old spice after shave wolfthorn 100ml

Το Old Spice after shave Wolfthorn 100ml είναι ένα από τα πιο δυνατά αρώματα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με μια μόνο εφαρμογή, θα νιώσετε αμέσως την ενέργεια και τη δύναμη ενός αληθινού λύκου. Η μοναδική φόρμουλα του δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται γρήγορα, χαρίζοντάς σας μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το Old Spice after shave Wolfthorn 100ml σήμερα και αναδείξτε την ανδρική σας προσωπικότητα με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 14,91 €

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα sensitive 6τεμ

Απολαύστε ένα άνετο ξύρισμα με το ξυραφάκι μιας χρήσης BIC 1 Sensitive. Διαθέτει μία λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη χρωμίου και πολυμερούς για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η λεπτή, σταθερή κεφαλή φτάνει στα δύσκολα σημεία, ενώ η πορτοκαλί λαβή είναι σχεδιασμένη για μεγάλη ακρίβεια στη χρήση. Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη μεταφορά.

Τιμή 1,12 €

Old spice after shave whitewater 100ml

Το Old Spice after shave Whitewater 100ml είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά ένα αρρενωπό άρωμα που ξεχωρίζει. Με τη φρέσκια νότα του Whitewater, αυτό το after shave χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης με κάθε χρήση. Αποκτήστε το Old Spice after shave Whitewater 100ml τώρα και αναδείξτε την ανδρική σας προσωπικότητα με ένα μοναδικό τρόπο.
Τιμή 14,91 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόκρεμα white now time correct 75ml

Η Aim White Now 75ml Time Correct οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο μυστικό για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Η μοναδική της φόρμουλα εξασφαλίζει άμεση λεύκανση και προστασία από την πρωτεΐνη που προκαλεί την κηλίδα των δοντιών. Αφήνει το στόμα σας φρέσκο και δροσερό για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε με το υπέροχο χαμόγελό σας!
Τιμή 3,00 €

Vileda ανταλλακτικό συστήματος σφουγγαρίσματος 1-2 spray max

Το ανταλλακτικό Επίπεδης Σφουγγαρίστρας 1-2 Spray Max είναι μια σφουγγαρίστρα διπλής όψεως και είναι πάντα έτοιμη για χρήση. Αφαιρέστε γρήγορα και εύκολα σκόνη, βρωμιές, επίμονους λεκέδες, ακόμη και το 99% των βακτηρίων και ιών μόνο με το νερό*. Το πανί πλένεται στους 60oC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Αγοράστε το δικό σας ανταλλακτικό Vileda 1-2 SprayMax τώρα! * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και Bovine Coronavirus από ξύλινα πατώματα και κεραμικά πλακάκια μετά από δοκιμές σε εργαστήριο.

Τιμή 4,50 €

Έβγα trendy κρουασάν βερίκοκο 70gr

Το "Έβγα trendy κρουασάν βερίκοκο 70γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Έβγα trendy με συνολικό βάρος 70 γραμμάρια και με γέμιση βερίκοκο.

Τιμή 0,53 €

Arion food συμπυκνωμένος χυμός βύσσινο 1lt

Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση της φρεσκάδας με τον συμπυκνωμένο χυμό βύσσινο 1lt της Arion food. Απολαύστε την αυθεντική γεύση των φρέσκων βύσσινων σε κάθε γουλιά και αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας. Αποκτήστε τον Arion food συμπυκνωμένο χυμό βύσσινο 1lt τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 3,89 €