• Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 1
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 2
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 3
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 4
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 5
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 6
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 7
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 8
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 1
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 2
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 3
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 4
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 5
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 6
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 7
  • Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες Bic - 8
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic astor λεπίδες 20τεμ x 5 λεπίδες

Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι διπλής αιχμής. Με επικάλυψη χρωμίου και πολυμερούς. Κάθε λεπίδα είναι ατομικάσυσκευασμένη και τοποθετημένη σε κουτί των 5. Καλύτερη υγιεινή, πιο βαθύ και ασφαλές ξύρισμα. Πιο κανονισμένη αιχμή.

10277
5201313008607
10,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Προφύλαξης
Να διατηρείται μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε., Αγίου Αθανασίου 58, 145 69 Άνοιξη Άττικης, Τηλ.: 210 6299000, E-mail: infoMarketing-BIC@bicworld.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pino silvestre after shave 75ml

Το Pino Silvestre after shave 75ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε άνδρα που θέλει να αισθάνεται φρέσκος και ανανεωμένος μετά το ξύρισμα. Η μοναδική του μυρωδιά προσφέρει ένα αίσθημα δροσιάς και αναζωογόνησης που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την απόλυτη φρεσκάδα που σας προσφέρει το Pino Silvestre after shave.
Τιμή 8,21 €

Gillette ξυραφάκι mach3 με ανταλλακτικές λεπίδες 5τεμ

Η Gillette mach3 μηχανή ξυρίσματος με 5 ανταλλακτικά είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο ξύρισμα χωρίς ενοχλήσεις. Με την προηγμένη τεχνολογία των 5 λεπίδων, σας προσφέρει ένα απόλυτα κοντινό ξύρισμα που διαρκεί. Αποκτήστε την Gillette mach3 σήμερα και απολαύστε την άνεση και την απαλότητα που προσφέρει στο δέρμα σας.

Τιμή 12,57 €

Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ

Ξυραφάκια μιας χρήσης της εταιρίας Wilkinson Sword. Διαθέτουν 3 λεπίδες και λιπαντική ταινία που λειαίνει την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς.

Τιμή 3,41 €

Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml

Το Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml της Nivea προσφέρει μια αναζωογονητική αίσθηση και απαλό ξύρισμα. Η φρέσκια σύνθεσή του αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η μακράς διαρκείας φόρμουλα του εξασφαλίζει ένα κομψό αποτέλεσμα. Αποκτήστε το Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml για ένα απολαυστικό ξύρισμα που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί κάθε μέρα.
Τιμή 6,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αφρόλουτρο luxurious moments 750ml

Το αφρόλουτρο της Fa με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,74 €

Svim πατατοκόπτης πλαστικός

Ο Svim πατατοκόπτης πλαστικός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να κόψετε τις πατάτες σας γρήγορα και εύκολα για νόστιμα γεύματα. Αποκτήστε τον Svim πατατοκόπτη πλαστικό σήμερα και απολαύστε την απλότητα και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,57 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,95 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Τιμή 3,40 €

Klinex χλωρίνη advance για πλυντήριο ρούχων μπλε 2lt

H Χλωρίνη® KLINEX Advance με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση, είναι η μόνη εξειδικευμένη Χλωρίνη® για χρήση στο πλυντήριο ρούχων. Σε κάθε πλύσιμο επαναφέρει την αρχική λευκότητα των ρούχων εξαφανίζοντας λεκέδες, κιτρινίλες και γάριασμα. Η Χλωρίνη® KLINEX Advance δε φθείρει τα υφάσματα στις χαμηλές θερμοκρασίες και απολυμαίνει, προσφέροντας ρούχα υγιεινά καθαρά.

Τιμή 3,44 €