• Old spice after shave whitewater 100ml Old Spice - 1
  • Old spice after shave whitewater 100ml Old Spice - 2
  • Old spice after shave whitewater 100ml Old Spice - 3
  • Old spice after shave whitewater 100ml Old Spice - 1
  • Old spice after shave whitewater 100ml Old Spice - 2
  • Old spice after shave whitewater 100ml Old Spice - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOld Spice

Old spice after shave whitewater 100ml

Το Old Spice after shave Whitewater 100ml είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά ένα αρρενωπό άρωμα που ξεχωρίζει. Με τη φρέσκια νότα του Whitewater, αυτό το after shave χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης με κάθε χρήση. Αποκτήστε το Old Spice after shave Whitewater 100ml τώρα και αναδείξτε την ανδρική σας προσωπικότητα με ένα μοναδικό τρόπο.
18695
2113196000018
14,91 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic ξυραφάκια με διπλή λεπίδα sensitive 5τεμ

Απολαύστε ένα άνετο ξύρισμα με το ξυραφάκι μιας χρήσης BIC 2 Sensitive. Διαθέτει δύο λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη χρωμίου και πολυμερούς για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η λεπτή, σταθερή κεφαλή φτάνει στα δύσκολα σημεία, ενώ η πορτοκαλί λαβή είναι σχεδιασμένη για μεγάλη ακρίβεια στη χρήση. Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη μεταφορά.

Τιμή 1,71 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες mach3 4τεμ

Ανταλλακτικές κεφαλές ανδρικής ξυριστικής μηχανής, σχεδιασμένες για κλασικό & άνετο ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες πιο δυνατές και από ατσάλι, που παραμένουν κοφτερές για μεγαλύτερο διάστημα.

1 ανταλλακτική κεφαλή χαρίζει έως και 3 εβδομάδες ξυρίσματος.

Όλες οι ανταλλακτικές κεφαλές Mach3 ταιριάζουν με όλες τις λαβές Mach3.

Τιμή 9,48 €
Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1 Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Bic flex 4 ξυραφάκια 3τεμ

Απολαύστε ένα πιο βαθύ ξύρισμα* με το ξυραφάκι μίας χρήσης BIC Flex 4. Διαθέτει τέσσερις κινητές λεπίδες που προσαρμόζονται ξεχωριστά στις καμπύλες του προσώπου και του λαιμού σας, για να έχετε ένα εξαιρετικά απαλό και βαθύ ξύρισμα. Η βαριά, ανθεκτική λαβή και η κινητή κεφαλή προσφέρουν επιπλέον έλεγχο, ενώ η λιπαντική ταινία, εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Aloe Vera, βοηθάει το ξυράφι να γλιστράει στην επιδερμίδα σας. (* σε σύγκριση με το ξυραφάκι BIC Flex3)

Κανονική τιμή 5,08 € Τιμή 4,30 €
  • -0,78 €
  • -0,78 €

Wilkinson ξυραφάκια extra 2 essentials 6τεμ

Ξυραφάκια μιας χρήσης της εταιρίας Wilkinson Sword. Διαθέτουν 3 λεπίδες και λιπαντική ταινία που λειαίνει την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς.

Τιμή 3,41 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion5 power 4τεμ

Τα Gillette Fusion5 Power ανταλλακτικά ξυραφάκια είναι η τέλεια επιλογή για το απόλυτα λείο ξύρισμα. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν μακρά διάρκεια και υψηλή ποιότητα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος με τα Gillette Fusion5 Power ανταλλακτικά.
Τιμή 16,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Αβεζ σπαγγέτι No10 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια ντυμένα σπαστά 22cm μαύρα 250τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια είναι ιδανικά για τις ανάγκες σας σε πάρτι, εκδηλώσεις και εστιατόρια. Τα καλαμάκια έχουν μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένα σπαστά για εύκολη χρήση. Έρχονται σε συσκευασία των 250 τεμαχίων και είναι χρώματος μαύρου, προσθέτοντας στυλ και κομψότητα στο ποτό σας. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και άνεση χρησιμοποιώντας αυτά τα ποιοτικά χάρτινα καλαμάκια.
Τιμή 2,40 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά banana split 230gr

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 0,81 €

Haribo ζελεδάκια goldbaren 100x10gr

Ανακαλύψτε τη μαγεία των Haribo κουβαδακιών μινι αρκουδακιών ζαχαρωτών 10grx100τεμ! Με την απίστευτα γλυκιά γεύση τους και την τρυφερή υφή τους, θα σας μαγέψουν αμέσως. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης και χαράς. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε τη γλύκα να σας ξεσηκώσει!
Τιμή 15,41 €

Dr. beckmann διαβολάκος του λεκέ αίμα & πρωτεΐνες 50ml

Η νέα σύνθεση του Dr. Beckmann Διαβολάκου του Λεκέ Αίμα & Πρωτεΐνες 50ml είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αφαίρεση των δύσκολων λεκέδων από αίμα και πρωτεΐνες. Με μια μόνο εφαρμογή, οι λεκέδες εξαφανίζονται αμέσως, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε τον Διαβολάκο του Λεκέ Αίμα & Πρωτεΐνες 50ml της Dr. Beckmann και απολαύστε άμεσα αποτελέσματα!
Τιμή 3,12 €