Μπύρες

Ενεργά φίλτρα

Amstel free μπύρα 330ml

Η Amstel free μπύρα 330ml της εταιρίας Amstel beer είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια απολαυστική, δροσιστική μπύρα χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την απαλή της γεύση και το φρέσκο άρωμα, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την Amstel free μπύρα 330ml σε κάθε σας στιγμή, μόνο ένα κλικ μακριά!
Τιμή 1,14 €

Amstel free μπύρα χωρίς αλκοόλ φιάλη 500ml

Mπίρα ελληνικής παραγωγής με 0,0% αλκοόλ και μόλις 25 θερμίδες/100ml.

Έχει δημιουργηθεί από έμπειρους ζυθοποιούς και δεν της λείπει τίποτα εκτός από αλκοόλ – και λίγες θερμίδες. Με φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού που συνδυάζονται απολαυστικά σε μία δροσιστική μπίρα, για να μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση AMSTEL όπως και όποτε τη θέλετε.

Τιμή 1,54 €

Amstel free μπύρες κουτί 4x330ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση της Amstel free μπύρας κουτί 4x330ml από την Amstel beer. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας κερδίσει με την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε κάθε ευκαιρία.
Τιμή 4,15 €

Amstel lager μπύρα κουτί 500ml

Απολαύστε τη δροσερή γεύση της Amstel lager μπύρας 500ml από την Amstel beer. Μια μπύρα που θα σας ταξιδέψει με την πλούσια γεύση της και το δροσερό της άρωμα. Απολαύστε την μόνος σας ή μοιραστείτε την με φίλους σε κάθε ευκαιρία. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,45 €

Amstel μπύρα φιάλη 500ml

Η Amstel μπύρα 500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια δροσιστική απόλαυση σε κάθε στιγμή. Με την πλούσια γεύση της και το απαλό άρωμά της, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την Amstel μπύρα 500ml και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απόλαυσης.
Τιμή 1,82 €

Amstel μπύρες κουτί 4x500ml

Η Amstel μπύρα 4x500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια δροσιστική απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της και το απαλό άρωμά της, σίγουρα θα σας καταπλήξει. Απολαύστε την με φίλους και οικογένεια σε κάθε ευκαιρία. Αποκτήστε τώρα το κουτί 4x500ml της Amstel και απογειώστε τις στιγμές σας!
Τιμή 7,63 €

EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML

Η EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της. Με τη μοναδική συνδυαστική σύνθεσή της, αυτή η μπύρα θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε τη με φίλους σε κάθε ευκαιρία. Αποκτήστε τώρα το EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην απόλαυση μπύρας.
Τιμή 1,00 €

Fischer μπύρα 500ml

Η Fischer μπύρα 500ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια απολαυστική εμπειρία γεύσης. Με την πλούσια γεύση της και το αρωματικό της μπουκέτο, σίγουρα θα σας καταπλήξει. Απολαύστε την Fischer μπύρα 500ml και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση σε κάθε γουλιά.
Τιμή 2,30 €

Fix Hellas άνευ μπύρα 6x330ml

Η FIX Άνευ συμπορεύεται με την εποχή και τις τάσεις της και συγχρόνως καινοτομεί, ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής ελληνικά δεδομένα για την μπύρα χωρίς αλκοόλ! Και αυτό, γιατί διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση της μπύρας, αποτελώντας μια διαφορετική πρόταση για όλες εκείνες τις περιστάσεις που επιθυμούμε να απολαύσουμε τη γεύση του αγαπημένου μας ποτού, άνευ αλκοόλ! Για τις μικρές ή τις μεγάλες παρέες, για μέσα ή έξω από το σπίτι, για μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ, η FIX Άνευ αποτελεί την απολαυστική συνειδητή επιλογή, που ήρθε να προσφέρει την αυθεντική γεύση της μπύρας, αλλά άνευ αλκοόλ, για απόλαυση … άνευ προηγουμένου!

Μπύρα Χωρίς Αλκοόλ, Αλκοολικός βαθμός : 0,5%

Τιμή 5,72 €

Fix hellas μπύρα 4x500ml 3+1 δώρο

Η Fix Hellas μπύρα 4x500ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική μπύρα με φίλους και οικογένεια. Με την πλούσια γεύση και το αρωματικό άρωμα, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την προσφορά. Αποκτήστε 4 μπουκάλια Fix Hellas και απολαύστε το δώρο ενός ακόμα μπουκαλιού για να μοιραστείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απολαύσετε την αγαπημένη σας μπύρα με την προσφορά αυτή.
Τιμή 5,38 €

Fix hellas μπύρα 6x330ml

Η Fix Hellas μπύρα 6x330ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική μπύρα με φίνα γεύση και αρωματικά χαρακτηριστικά. Με την προσεκτική συσκευασία 6 μπουκάλια των 330ml, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μπύρα όπου και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τη Fix Hellas μπύρα 6x330ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 6,27 €

Fix hellas μπύρα 8x330ml

Η Fix Hellas μπύρα 8x330ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη απόλαυση σε κάθε γουλιά. Με την αυθεντική γεύση και την πλούσια αίσθηση που προσφέρει, θα σας ταξιδέψει στην Ελλάδα με κάθε της γεύση. Απολαύστε την Fix Hellas μπύρα 8x330ml και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 7,57 €

Fix lager κουτί 330ml

Η Fix Lager είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες μπύρας στην Ελλάδα. Με την πλούσια γεύση της και το δροσερό άρωμά της, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την Fix Lager σε ένα κουτί 330ml, ιδανική για να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την παγωμένη!
Τιμή 0,99 €

Heineken μπύρα 500ml

Ανοιχτόχρωμη ξανθιά Lager. Είναι η μπίρα με την πιο διεθνή παρουσία, καθώς διατίθεται σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο. Η μοναδικότητά της οφείλεται στη μέθοδο καλλιέργειας μιας ειδικής μαγιάς που την κάνει ξεχωριστή σε άρωμα και γεύση. Γεύση/άρωμα: Έχει γεμάτη γεύση και διακριτικό άρωμα λυκίσκου και βύνης. Εμφάνιση: Ξανθό χρώμα. Αλκοολικός βαθμός: 5%.

Τιμή 2,26 €

Heniken μπύρα lager 4x500ml

Η Heineken μπύρα lager 4x500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια δροσιστική και γευστική μπύρα για κάθε περίσταση. Με την πλούσια γεύση της και το φρέσκο ​​άρωμά της, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την με φίλους και οικογένεια και ζήστε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Αποκτήστε τώρα την Heineken μπύρα lager 4x500ml και απολαύστε μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία γευστικής απόλαυσης.
Τιμή 8,82 €

Kaiser μπύρα 500ml

Μπίρα τύπου Pilsner που διακρίνεται για την πλούσια γεύση της, την υψηλή ποιότητα της και το βαθύ χρυσαφί χρώμα της. Εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου ζυμώμονται και ωριμάζουν αργά υπό ιδανικές συνθήκες.

Τιμή 2,09 €

Kaiser μπύρα pilsner κουτί 6x330ml 5+1 δώρο

Η Kaiser μπύρα pilsner είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Με την απαλή γεύση της και το δροσιστικό της άρωμα, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την εξαιρετική ποιότητα μπύρας, με το κουτί 6x330ml και το δώρο 1 μπύρας από την εταιρία Kaiser. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε τη γεύση της Kaiser μπύρας παντού και πάντα.
Τιμή 8,21 €

Mythos μπύρα 4x500ml

Η σύγχρονη ελληνική μπίρα lager με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση με νότες λυκίσκου που συνδυάζονται με μια ελαφρά γλυκύτητα και μια μακράς διάρκειας επίγευση.

Τιμή 7,74 €

Mythos μπύρα 8x330ml

Η σύγχρονη ελληνική μπίρα lager με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση με νότες λυκίσκου που συνδυάζονται με μια ελαφρά γλυκύτητα και μια μακράς διάρκειας επίγευση.

Τιμή 8,42 €

Mythos μπύρα φιάλη 500ml

Η σύγχρονη ελληνική μπίρα lager με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση με νότες λυκίσκου που συνδυάζονται με μια ελαφρά γλυκύτητα και μια μακράς διάρκειας επίγευση.

Τιμή 1,81 €

Pils hellas μπύρα 4x500ml

Ξανθιά pilsener, ευκολόπιοτη με αρωματικές νότες βύνης και λουλουδιών και ισορροπημένη επίγευση λυκίσκου. Παράγεται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, από αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών, και ωριμάζει για 21 μέρες πριν διατεθεί προς κατανάλωση.

Συνδυάζεται αρμονικά με αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.

Τιμή 4,71 €

Pils μπύρα 6x330ml

Ξανθιά pilsener, ευκολόπιοτη με αρωματικές νότες βύνης και λουλουδιών και ισορροπημένη επίγευση λυκίσκου. Παράγεται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, από αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών, και ωριμάζει για 21 μέρες πριν διατεθεί προς κατανάλωση.

Συνδυάζεται αρμονικά με αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.

Τιμή 6,13 €

Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml

Η Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια δροσιστική απόλαυση με ελαφριά πικράδα και φρουτώδη αρώματα. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή επίγευση που διακρίνει την μπύρα Αρετή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα απολαύσετε κάθε γουλιά. Αποκτήστε την Αρετή μπύρα lager τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,03 €

Βεργίνα lager μπύρα φιάλη 500ml

Η μπίρα "Βεργίνα" ανήκει στην κατηγορία Premium Lager. Αποτελεί προϊόν κλασσικής ζυμώσεως και χαρακτηρίζεται από τη φρέσκια, πλούσια γεύση της. Η αρμονική συνύπαρξη βύνης και λυκίσκου χαρακτηρίζει το άρωμά της.

Τιμή 1,37 €

Βεργίνα μπύρα 4x500ml

Η μπίρα "Βεργίνα" ανήκει στην κατηγορία Premium Lager. Αποτελεί προϊόν κλασσικής ζυμώσεως και χαρακτηρίζεται από τη φρέσκια, πλούσια γεύση της. Η αρμονική συνύπαρξη βύνης και λυκίσκου χαρακτηρίζει το άρωμά της.Βύνη ξανθιά και βύνη καραμελέ, λυκίσκος και αρωματικός λυκίσκος Tettnanger, μαγιά και νερό.

Τιμή 4,57 €

Βεργίνα μπύρα 6x330ml

Η μπίρα Βεργίνα ανήκει στην κατηγορία Premium Lager. Αποτελεί προϊόν κλασσικής ζυμώσης και χαρακτηρίζεται από τη φρέσκια, πλούσια γεύση της. Η αρμονική συνύπαρξη βύνης και λυκίσκου χαρακτηρίζει το άρωμά της.

Τιμή 4,92 €

Επιλογή μπύρα 500ml

Η μπύρα lager της εταιρείας Επιλογή είναι μία μπύρα από βύνες κριθαριού και έχει ανοιχτό χρώμα. Η ζύμωση της πραγματοποιείται σε χαμηλές θερμοκρασίες και η μαγιά υφίσταται καθίζηση. Έχει γεμάτη γεύση.

Τιμή 1,13 €

Επιλογή μπύρα ξανθιά 500ml

Η μπύρα lager της εταιρείας Επιλογή είναι μία μπύρα από βύνες κριθαριού και έχει ανοιχτό χρώμα. Η ζύμωση της πραγματοποιείται σε χαμηλές θερμοκρασίες και η μαγιά υφίσταται καθίζηση. Έχει γεμάτη γεύση.

Τιμή 1,10 €

Μάμος μπύρα 500ml

Μπίρα υψηλής ποιότητας, τύπου Pilsner, που παράγεται από εκλεκτές πρώτες ύλες με αναλλοίωτη την αυθεντική συνταγή του πρώτου Έλληνα διπλωματούχου ζυθοποιού, Πέτρου Μάμου.

Χαρακτηρίζεται από τη μεστή γεύση της, τον πλούσιο αφρό της καθώς και το ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου.

Τιμή 1,97 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού