• Amstel free μπύρα 330ml Amstel beer - 1
  • Amstel free μπύρα 330ml Amstel beer - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAmstel beer

Amstel free μπύρα 330ml

Η Amstel free μπύρα 330ml της εταιρίας Amstel beer είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια απολαυστική, δροσιστική μπύρα χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την απαλή της γεύση και το φρέσκο άρωμα, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την Amstel free μπύρα 330ml σε κάθε σας στιγμή, μόνο ένα κλικ μακριά!
34264
5201261011292
1,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Amstel free μπύρα χωρίς αλκοόλ φιάλη 500ml

Mπίρα ελληνικής παραγωγής με 0,0% αλκοόλ και μόλις 25 θερμίδες/100ml.

Έχει δημιουργηθεί από έμπειρους ζυθοποιούς και δεν της λείπει τίποτα εκτός από αλκοόλ – και λίγες θερμίδες. Με φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού που συνδυάζονται απολαυστικά σε μία δροσιστική μπίρα, για να μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση AMSTEL όπως και όποτε τη θέλετε.

Τιμή 1,50 €

Fix hellas μπύρα 8x330ml

Η Fix Hellas μπύρα 8x330ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη απόλαυση σε κάθε γουλιά. Με την αυθεντική γεύση και την πλούσια αίσθηση που προσφέρει, θα σας ταξιδέψει στην Ελλάδα με κάθε της γεύση. Απολαύστε την Fix Hellas μπύρα 8x330ml και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 7,57 €

Amstel radler λεμόνι κουτί 4x330ml

Ανακαλύψτε τη δροσιστική απόλαυση της Amstel Radler λεμόνι σε συσκευασία 4x330ml. Μια μοναδική γεύση που θα σας ταξιδέψει στην πιο απολαυστική εμπειρία απόλαυσης μπύρας. Απολαύστε την με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και ζήστε μοναδικές στιγμές δροσιάς και απόλαυσης.
Τιμή 5,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Canderel στέβια ταμπλέτες 120τεμ

Η στέβια της εταιρείας Canderel σε δισκία, προέρχεται από τα φύλλα του φυτού στέβια και χρησιμοποιείται ως εναλλακτική γλυκαντική ουσία. Έχει πολλαπλάσια γλυκύτητα από τη ζάχαρη και ελάχιστες θερμίδες, για αυτό είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να μειώσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους. Χαρακτηρίζεται από καλή σταθερότητα σε χαμηλές αλλά και υψηλές θερμοκρασίες, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο μαγείρεμα όσο και το ψήσιμο. Παράλληλα, παρουσιάζει καλή διαλυτότητα και για αυτό χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο γλυκαντικό.

Τιμή 4,41 €

Fanta αναψυκτικό λεμονάδα 1,5lt

Υπέροχη φρουτένια γεύση με φυσικά αρώματα και 7% χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό. Αεριούχος Λεμονίτα με υπέροχη φρουτένια γεύση.

Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 1,94 €

Κύκνος τομάτες ψιλοκομμένες 400gr

Ψιλοκομμένες τομάτες χωρίς φλούδα, σε ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό, που δίνουν γεύση και άρωμα στο φαγητό.

Ενισχύουν τη γεύση των κοκκινιστών, ενώ ταιριάζουν με ζυμαρικά και με ριζότο.

Τιμή 1,16 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360o charcoal gold μαλακή 1τεμ

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα με εργονομική λαβή και λεπτές ίνες με κωνικές άκρες που φτάνουν ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων χαρίζοντας καλή στοματική υγεία.

Τιμή 1,55 €